UX Designer

Accountor HR Solutions Oy

Contact person

Sami Virtala sami.virtala@accountorhr.fi

Työpaikkakuvaus

Accountor HR Solutions Oy on osa Accountor-konsernia. Olemme vahvasti arvojohdettu ja tulosta tekevä kasvuyhtiö, joka tarjoaa ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Nyt etsimme innovatiivista, luovalla-ajattelulla ja uusilla ideoilla varustettua UX Designeria, joka vastaa tuoteperheemme käyttäjäkokemuksesta yhdessä ammattitaitoisen design-tiimin kanssa. Osallistut kokonaisvaltaisesti design-työhön ja olet luomassa käyttäjälähtöistä tuotekehityksen toimintakulttuuria. Tuet osaamisellasi liiketoiminnallisia tavoitteita suunnittelemalla konsepteja ja käyttöliittymiä sekä tekemällä käyttäjätutkimuksia.

Mitä pääset meillä tekemään?

UX Designerina pääset osallistumaan Mepco Total -tuoteperheemme kehittämiseen aina konseptoinnista viimeistelyyn asti. Tukenasi on palvelumuotoilijoista ja UX Designereista koostuva tiimi, jonka kanssa tulet tekemään tiiviisti yhteistyötä. Lisäksi työskentelet erilaisten tuotehallinnan ja tuotekehityksen tiimien kanssa Scrum-mallin mukaisesti.

Minkälaista osaajaa etsimme?

 • Sinulla on useamman vuoden kokemus UX-suunnittelutehtävistä
 • Omaat vahvaa osaamista käyttäjälähtöisen suunnittelun menetelmistä ja työkaluista (esim. Figma, Maze, Axure RP, Protopie…)
 • Kykenet rakentamaan sekä yksinkertaisia rautalankamalleja että viimeisteltyjä prototyyppejä ja ymmärrät responsiivisen suunnittelun periaatteet
 • Hallitset käyttäjälähtöisen suunnittelun menetelmiä ja kykenet toteuttamaan erilaisia käyttäjätestauksia design-ratkaisujen validoimiseksi
 • Lisäksi katsomme eduksesi ymmärryksen digitaalisen saavutettavuuden periaatteista, design system -osaamisen sekä interaktiosuunnittelun taidot
 • B2B ohjelmistoliiketoiminnan kokemus tuo ymmärrystä työsi kokonaisuudesta
 • Pystyt perustelemaan design-ratkaisut ja viemään projektit johdonmukaisesti tiimin kanssa loppuun saakka
 • Sinulla on erinomaiset kuuntelutaidot sekä asiakaslähtöinen ote suunnitteluun
 • Pärjäät työssäsi suomen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä

Millaista meillä on työskennellä ja mitä tarjoamme sinulle?

Meillä Accountorilla on rehellinen tekemisen meininki! Keskitymme tarjoamaan sinulle kannustavan ja joustavan työympäristön sekä modernit työvälineet, jotta sinä voit onnistua. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme: Arvostus ja Luottamus toisiamme kohtaan, sekä Rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse Tulevaisuudessa.

Lupaamme välittää sinusta yksilönä ja antaa aina kaiken tuen, jota tarvitset viihtyäksesi. Saat vapautta ja vastuuta sopivissa määrin, nämä kulkevat meillä vahvasti käsi kädessä. Esihenkilösi toimii omana henkilökohtaisena valmentajanasi ja pitää huolta säännöllisesten 1-2-1-tapaamisten avulla niin roolisi selkeydestä, tavoitteistasi kuin hyvinvoinnistasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun sekä itsesi ja osaamisesi kehittämiseen sekä toki autamme pitämään huolta työn- ja muun elämän yhteensovittamisesta.

Ystävällinen, luottamuksellinen ja arvostava työilmapiiri saa meillä jatkuvasti kiitosta. Meillä saat olla oma itsesi, mutta et ole yksin, sillä tukenasi on yli 250 osaava ja ammattitaitoisia työkaveria. Voit työskennellä meillä hybridimallilla toiveidesi mukaan etänä tai viihtyisillä toimistoillamme, jotka sijaitsevat Espoossa Keilaniemessä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa, joissa myös tapaamme toisiamme säännöllisesti.

Tarjoamme sinulle lisäksi useita henkilöstöetuja, kuten:

 • Osaamistasi vastaava palkkaus ja bonusmalli
 • Laajat työterveyspalvelut ja työntekijävakuutukset
 • Vuosittainen budjetti osaamisen kehittämiseen
 • Yhteiset tapahtumat ja aamupalat toimistolla
 • Lounas ja virike-etuudet (ePassi Flex)
 • Polkupyöräetu

Katso täältä, mitä tulevat työkaverisi ovat työnantajastaan mieltä. Tutustu myös sosiaalisen median sivuihimme (LinkedIn, Instagram) #accountorteam

Voisimmeko sopia toisillemme? Ota seuraava askel urallasi ja jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, viimeistään 23.6.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytoiva esihenkilö Sami Virtala sami.virtala@accountorhr.fi vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiisi sähköpostitse. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Haku alkaa 6. kesäkuuta 2024 ja päättyy 23. kesäkuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Accountor HR Solutions

Accountor HR Solutions Oy on tuotetalo ja yksi Accountor-konsernin liiketoimintasegmenteistä. Me Accountorin HR-ohjelmistoliiketoiminnassa (HRM, palkat, työaikaratkaisut) kehitämme ja myymme alan johtavia kotimaisia SaaS-tuotteitamme. Mepco Total- ohjelmistoperheeseemme kuuluvat mm. Mepco, TyövuoroVelho, MaraPlan Pro ja Mepco Keikat. Tuotteemme ovat laajassa käytössä ja niillä hoidetaan jo yli 500 000 suomalaisen työsuhteen elinkaaren asioita. Me luomme parempaa työelämää asiakkaillemme ja uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Vastuullisuus on liiketoimintamme ytimessä ja meille se tarkoittaa luottamuksellista, turvallista tietojen käsittelyä sekä ihmisten asettamista etusijalle. Accountor HR Solutionissa on tällä hetkellä n. 260 työntekijää.