Arkken myyntikumppani

Arkken

Uusimaa

Contact person

Niina Jaako, myyntipäällikkö

050 375 7607

Sisustuksen ammattilainen tule myyntikumppaniksi Arkkenille

Arkken keittiöt on suunniteltu ja rakennettu kestämään. Kalusteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Salossa valituista materiaaleista, kootaan, maalataan, yksityiskohdat työstetään käsin ja kuljetetaan kasattuina asennuspaikalle. Kutsumme tätä teolliseksi puusepäntyöksi. Näin toimimalla voimme ylpeästi sanoa, että kalusteemme todella kestävät käyttöä. Mallistomme ja pintamateriaalit luovat visuaalisesti ajattoman tunnelman. Mittavapaus ja monipuolinen materiaalivalikoima mahdollistaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisen suunnitelman. Valmistamme kaikki tuotteet asiakkaan tilauksesta. Suosittelemme lämpimästi panostamaan arjen toimintaan, laatuun ja ajattomuuteen. Tulisitko sinä mukaan rakentamaan Arkken tarinaa?

Arkken jälleenmyyjänä voit toimia oman suunnittelutyösi ohessa tai kokoaikaisena, kuitenkin sitoutuen kumppanuuteen. Sisustusarkkitehtina tai suunnittelijana tai muutoin kalustealan rinnalla toimijana sinulla on jo mahdollisesti valmis asiakaskunta, joille voit ammattitaitoasi hyödyntäen myydä kiintokalusteratkaisut keittiöön ja kodin muihin tiloihin.

Kumppaniltamme odotamme järjestelmällistä tarkkuutta, kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn, valovoimaista persoonaa ja myynnillistä otetta. Arvostamme intohimoa, keskittymistä ja orientoitumista kestävään kehitykseen ja kuluttamiseen. Aktiivisena toimijana omalla alueellasi edistät omaa ja Arkkenin menestystä.

Saat käyttöösi ajan tasalla olevan Arkken malliston, tuotetuen, käytössämme olevan suunnitteluohjelman lisenssin hinnalla ja näkyvyyden Arkken sivuille sekä markkinointiin. Markkinan kiinnostavimman brändin imussa saat mahdollisuuden merkittäviin lisätienesteihin tai jopa kokopäiväiseen ansioon.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin kerron sinulle lisää. Niina Jaako, Arkken myyntipäällikkö, puhelin 050 375 7607, sähköposti niina.jaako@arkken.fi