Development Manager, Customer Data and Insights

STAFFPOINT OY

Uusimaa

Contact person

Haluatko kokea ja edistää media-alan digitransformaatiota? Kiinnostaisiko sinua työskentely tunnettujen ja luotettujen sanoma- ja aikakausilehtien parissa?

Haemme nyt Viestimedian Tilausmyynti- ja asiakaskokemus -yksikköön kokenutta asiakasdatan ja analytiikan Kehityspäällikköä (Development Manager, Customer Data and Insights). Etsimme näkemyksellistä ja erilaisten sidosryhmien kanssa työskentelystä nauttivaa uutta kollegaa!

Tässä avainroolissa pääset mukaan meneillään olevaan CDP-projektiimme ja vastaat laadukkaan datan ja insightien tuottamisesta sidosryhmillemme, tarjoten ennusteita ja suosituksia liiketoiminnan tarpeisiin. Tehtävässä työskentelet yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa talon sisä- ja ulkopuolella, mm. eri toimitusten, myynnin, markkinoinnin sekä palvelukehittäjien ja konsulttien kanssa.

Rooli ja vastuut:

  • Viestimedian asiakkuusdatan omistajana osallistut aktiivisesti datastrategian kehittämiseen ja asiakkuusdatan järjestelmien parantamiseen.
  • Analysoit, hyödynnät ja visualisoit monipuolisesti eri tietolähteistä kertyvää asiakasdataa tuottaen olennaista tietoa päätöksentekoon sekä kehitysehdotuksia liiketoiminnalle.
  • Kehität web-analytiikan työkaluja ja hyödynnät niitä verkkopalveluiden sekä digitaalisen ostopolun optimoinnissa.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa data-osaamista esim. Big Query/SQL:stä ja perusosaamista raportointityökaluista, kuten Tableau.
  • Syvällistä ymmärrystä web-analytiikasta ja verkkopalveluiden käyttäjädatasta.
  • Kokemusta ostopolkujen ja asiakaspidon optimoinnista, erityisesti Google Analyticsin ja Google Data Studion osalta.
  • Eduksi katsotaan myös kokemus SEO:sta, SEM:stä ja digitaalisen markkinoinnin analysoinnista.
  • Kielitaito: suomi ja englanti

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa tulevaisuuden mediapalveluita yhdessä osaavien ja mukavien työkavereiden kanssa. Merkitykselliseen ja monipuoliseen työhön sisältyy kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät ja kattavat henkilöstöedut. Juuri uudistettu ja erittäin viihtyisä toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, mutta työskentelemme joustavalla hybridimallilla.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi pian!

Teemme tätä rekrytointia yhteistyökumppanimme Henrico Digitalin kanssa. Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia vain TalentAdoren kautta. Hae viimeistään 25.02.2024 mennessä! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi ripeästi!