Graafikko

Psyche’s Royale Gaming ry

Uusimaa

Contact person

Helena Pavloff-Pelkonen

0442407396

Psyche’s Royale Gaming ry

Uusimaa

Contact person

Helena Pavloff-Pelkonen

0442407396

Etsitään 2D graafikkoa vapaaehtoistyöllä toteutettavaan yhteisölliseen pelituotantoon. 

ALT Zone on mobiililaitteille suunniteltu yhteisöllinen peli, jossa jokaisella liittouman jäsenellä on oma tärkeä tehtävänsä; pelaajat muodostavat 30 jäsenen tiimin jossa jokaiselle pelaajatyypille on oma tärkeä paikkansa; keräilijät, rakentajat, kilpailijat, jne… Verkkomoninpelissä (2v2) pallotellaan joukkueiden välillä ping pong -tyylisesti. Pelihahmojen suojakilpinä toimivat elävästä elämästä tutut suojautumismekanismit (defenssit).

Unelmamme on tehdä peli, joka yhdistää erilaiset pelaajat ihmisyytemme äärelle ja tärkeiksi toisillemme niiden vahvuuksien kanssa, joita kullakin pelaajalla on. 

Kukaan tiimimme jäsenistä ei saa tästä palkkaa. Olemme mukana, koska uskomme siihen unelmaan, jonka eräs 11 vuotias poika meille pelisuunnitelmassaan esitteli. Joskus hamassa tulevaisuudessa, kun peli saadaan valmiiksi, toivomme, että se tuottaa tiimimme jäsenille kohtuullisen palkkion ja loppu laitetaan hyväntekeväisyyteen nuorten unelmien tukemiseksi. Tärkeintä meille on työ ilman ylitöitä – intohimosta vain sen oman tonttimme tekemiseen. 

Meillä on ensimmäinen demoversio koodattuna ja nyt tarvitsemme grafiikkaa, jotta etenemme.

Etsimme graafikkoja hyvin monipuolisesti pelin eri osa-alueisiin. Myös harjoittelijoita.  

Hommat tehdään etänä. Tiimimme palaveeraa viikoittain Discordissa. Kameraa ei tarvitse pitää auki, eikä ole pakko edes puhua, jos sekin jännittää. Ollaan ihan just sellaisia kuin ollaan. Apua tarjotaan kun joku sitä tarvitsee. Ratkaistaan asiat yhdessä. Taistellaan yhteisen pelin puolesta. Ollaan rehellisiä. 

Mikäli pystyt tarjoamaan jokusen tunnin viikossa tämän unelmapelin toteuttamiseen, niin kokeile, josko keskuudestamme löytyisi hyvä paikka olla ja tehdä sitä mistä sinä nautit? 

Työsi jäljestä saat palautetta nopeasti käyttäjäkokemuksen tasolta, sillä osana tiimiämme on nuorisotyöntekijöitä, jotka etsivät nuorilta pelaajilta ideoita pelin kehitykseen sitä mukaa, kun tämän parissa etenemme. 

Työkalumme: Unity, Discord, Github, Google Drive.

Kuvankäsittelyohjelmat sinulla tulee olla omasta takaa. 

Moodboardin löydät täältä: https://app.milanote.com/1Nkfk41LMLl61V?p=iARIXgb4l3l (vaatii kirjautumisen muttei maksa mitään)

Koodia pääset katselemaan täältä: https://github.com/Alt-Org/Altzone

Yhteydenotot: 0442407396 / Helena Pavloff-Pelkonen, psykkis@hotmail.com