Graafinen suunnittelija, PaaPii Design Oy, Kokkola

PaaPii Design Oy

Keski-Pohjanmaa

Contact person

Operatiivinen johtaja Anna Nygård 5.7. saakka

050 468 5007

Työpaikkakuvaus

Graafinen suunnittelija – kotimainen design kutsuu sinua.

Etsimme sinua, visuaalisesti lahjakas graafinen suunnittelija. Tule osaksi luovaa ja kannustavaa tiimiämme vaatetustehtaallemme Kokkolaan.

PaaPii Design Oy on vastuullinen tekstiili- ja vaatetusalan designyritys, jolla on oma vaatetehdas Kokkolassa. Meillä on kaksi brändiä: Paapii ja Finsket. Päätuotteitamme ovat omassa ompelimossamme vihreällä energialla valmistetut luomupuuvillaiset vaatteet sekä kankaat ja sisustustuotteet. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 1,9 milj. euroa josta 10 % tuli viennistä. Pääasialliset myyntikanavamme ovat verkkokaupat paapiidesign.com ja finsket.com, joiden kautta palvelemme asiakkaitamme suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Tule osaksi kotimaista menestystarinaa.

Tehtävässäsi toimit ketterän viestintätiimin graafisena suunnittelijana ja otat rohkeasti kaiken irti saumoja myöten suomalaisista tuotteistamme. Tuot visuaalisen osaamisesi ja näkemyksesi palvelemaan molempien brändien markkinointiaineistojen suunnittelua ja tuottamista. Työsi on monipuolista ja siihen kuuluu erilaisten visuaalisten sisältöjen ideointia ja toteutusta niin kampanjoihin, mainoksiin, verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaan. Lisäksi osallistut tuotekuvausten suunnitteluun ja tuotantoon, pakkaussuunnitteluun sekä esitteiden ja kirjojen taittamiseen. Omien osaamisalueidesi mukaan työ voi sisältää myös kuosisuunnittelua.

Työyhteisössämme vallitsee yhdessä tekemisen avoin ja luova ilmapiiri, jossa jokaisella on oma tehtävänsä ja tilaa tuoda ideansa esiin. Työssäsi pääset vaikuttamaan käytännön tekemiseen, oppimaan uutta ja ennen kaikkea luomaan yhdessä maailman parasta työpaikkaa. Tulisitko sinä osaksi tarinaamme?

Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, joka voi mahdollisesti jatkua sijaisuuden jälkeenkin. Meillä on tapana pitää hyvistä tyypeistä kiinni.

Lupaamme sinulle:

  • Näköalapaikan kestävän, kotimaisen vaateteollisuuden parissa.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten joustavat työajat ja kattavan työterveysvakuutuksen.
  • Monipuolisen työnkuvan, jossa opit joka päivä jotakin uutta.
  • Kokopäiväisen työsuhteen inspiroivassa porukassa ja viihtyisässä työympäristössä.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta ja kokemusta graafisen suunnittelun työtehtävistä.
  • Taiteellista silmää.
  • Kokemusta kuva- ja videomateriaalin tuotannosta ja editoinnista.
  • Alan ohjelmistojen hallintaa: Illustrator, InDesign, Photoshop.
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja.
  • Suomen sekä englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Painotamme rekrytoinnissa hakijoita, joilla on mahdollisuus työskennellä paikan päällä Kokkolassa. Työt alkavat 1.9. tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Anna Nygård 5.7. saakka p. 050 468 5007.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si, portfoliosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla \”Suunnittelija\” osoitteeseen anna.nygard@paapiidesign.com 4.8.2024 mennessä.