Haemme nyt Business Designeria osaksi Design-tiimiä

twoday

Contact person

Vexi

veikko.savijoki@twoday.com / 040 713 1576

Työpaikkakuvaus

Haemme porukkaamme Business Designeria!

Meillä pääset osaksi asiantuntevaa, mutta rentoa ja matalahierarkista porukkaa. twoday on yksi Pohjoismaiden johtavista konsulttitaloista, joten saat suuren yhtiön edut ja vakauden – mutta pidetään kuitenkin yllä pienen firman ketteryyttä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia asiakasprojekteja, joissa kehitetään ohjelmistoja niin kuluttajille kuin ammattikäyttöön. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan toiveesi projektin suhteen ja tukemaan ammatillista kehitystäsi haluamaasi suuntaan. Olemme mukana useissa eri hankkeissa, joissa kehitetään mm. parempia sähköisen asioinnin ratkaisuja, parannetaan yleistä turvallisuutta, estetään rahanpesua ja kehitetään parempaa yhteiskuntaa.

Työt voit hoitaa etänä mistä haluat, mutta osaajamme viihtyvät hyvin myös toimistoillamme – yksikkömme osalta ne ovat pääasiassa Helsingin, Turun, Lappeenrannan ja Oulun keskustoissa. Olisi mahtavaa, jos välillä pääsisit käymään jollain niistä. Lisäksi twodayn toimistoja löytyy Tampereelta, Jyväskylästä ja Hyvinkäältä.

Kuulostaako hyvältä? Katso vielä alta vaatimukset ja lähetä meille hakemus sivun alalaidassa. Helpoimmillaan voit hakea pelkällä linkkariprofiililla tai liittää mukaan hakemuksen ja/tai CV:n.

Lisätietoa paikasta ja firmasta saat Vexiltä: veikko.savijoki@twoday.com / 040 713 1576

Mitä odotamme?

Tunnet palvelumuotoilun ja käyttäjälähtöisen suunnittelun periaatteet ja työtavat sekä kykenet suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttäjätutkimuksia suunnittelun ja myynnin tueksi. Määrittelet niin uusia konsepteja kuin laadit parannuksia olemassa oleviin palveluihin, sekä mallinnat ratkaisusi visuaalisesti ymmärrettäväksi ja koettavaksi niin loppukäyttäjille, kehittäjille kuin asiakkaillekin. Työssä vaadimme suomen ja englannin kielen taitoa.

Toivomme sinulla soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pitkää kokemusta monipuolisista suunnittelutehtävistä digitaalisten palveluiden parissa. Työtehtäväsi vaativat luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista otetta ja oma-aloitteisuutta. Ymmärrät myös liiketoiminnan periaatteita ja osaat hyödyntää niitä osana työtäsi. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinua pidetään mukavana työ- ja tiimikaverina.

Tarjoamme sinulle!

Monialaisen design-tiimimme asiakaskuntaan kuuluu laajasti yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Toimeksiantojen pituudet vaihtelevat päivistä useisiin vuosiin. Tiimimme palvelee suorien asiakkuuksien lisäksi kattavasti myös twodayn muiden yksiköiden design-tarpeissa. Pääset mukaan avaamaan uusia asiakkuuksia ja toisaalta myös auttamaan nykyisiä asiakkaitamme erilaisten design-haasteiden kanssa.

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin kattavilla työsuhde-eduilla, joita tällä hetkellä ovat mm: lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, työsuhdepyöräedut, kattava työterveyshuolto, kattavat työkyky- sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työhyvinvointipalvelu.

Millaista on t wodaylla?

Meillä pääset työskentelemään merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ammatillisten haasteiden lisäksi saat osaavia työkavereita, joiden rentoon seuraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat kaupunkien ydinkeskustoissa. Meille on helppo tulla, joka tavalla!

Miksi twodaylle töihin?

Mielenkiintoiset sekä kehittyvät tuote- ja ratkaisuportfoliot, joilla on aidosti merkitystä asiakkaiden liiketoimintaan
Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki
Pienen talon ketteryys ja ison talon edut – luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri
Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät
Tuki ammattitaidon kehittämiseen
Työskentely modernien teknologioiden parissa

Lisäksi henkilöstön hyvinvointiin panostamme myös kattavilla työsuhde-eduilla, joita tällä hetkellä ovat mm: lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, työsuhdepyöräedut, kattava työterveyshuolto, kattavat työkyky- sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työhyvinvointipalvelu.

Me olemme t woday.

Lähes 700 osaajamme Suomessa ja yhteensä yli 2 800 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa datan ja analytiikan, tekoälyn, ohjelmistokehityksen, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

Department Software Engineering Sijainnit Helsinki, Turku, Lappeenranta, Oulu Etätyömahdollisuus Hybridi