Harjoittelija graafisiin palveluihin

Messukeskus

Uusimaa

Contact person

Team leader Juha Peräneva

050 5455244

Haemme graafisiin palveluihin harjoittelijaa. Harjoittelijana pääset työskentelemään osana Messukeskuksen graafisia palveluita, jossa työskentelee kahdeksan graafikkoa markkinointimateriaalien ja tuotantografiikan parissa.

Graafiset palvelut vastaa Messukeskus- ja tapahtumabrändien markkinointimateriaaleista sekä osasto- ja opastemateriaalien tuotannosta. Graafiset palvelut ovat osa kiinteistö- ja tuotantoyksikköä. Teemme yhteistyötä yli tiimi- ja yksikkörajojen esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän ja teknisten palveluiden kanssa. Päivittäisiä työkalujamme ovat mm. Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop ja After Effects. 

Harjoittelijana sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti kaikkea graafikolle tyypillisiä töitä niin digin kuin printinkin saralla ja näkemään läheltä miten Suomen suurin tapahtumatalo toimii. Meille Pasilaan on helppo tulla, olit sitten liikkeellä autolla, julkisilla kulkuvälineillä tai jalan.

Etsimämme harjoittelija on itsenäinen, tarkka ja oma-aloitteinen tekijä, joka osaa toimia osana tiimiä. Sinulla on visuaalista silmää, olet hyvä tyyppi ja innokas kehittämään taitojasi graafisena suunnittelijana. Adoben työkalut ovat sinulle tuttuja ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Maksamme korkeakouluharjoittelijoille 1150 euron kuukausipalkkaa harjoittelusta. Toivomme, että pystyisit aloittamaan harjoittelujakson syyskuun aikana. Harjoittelun kesto 4-6kk. Ajankohdasta ja kestosta voimme myös sopia.

Hae harjoittelupaikkaa viimeistään 31.5.2024, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lähetäthän myös työnäytteitä linkkinä tai pdf-muodossa.

Kysymyksiin tehtävästä vastaa graafisen tiimin team leader Juha Peräneva, 050 5455244, juha.peraneva@messukeskus.com.