Kokenut saavutettavuusasiantuntija

Eficode

Uusimaa

Contact person

Jussi Rämänen

Kiinnostaisiko työskentely Suomen suurimmassa ja kokeneimmassa käyttäjäkokemukseen ja saavutettavuuteen erikoistuneessa tiimissä?

Hienoa, sillä Eficoden UX-tutkimuksen ammattilaiset hakevat joukkoonsa vahvistusta saavutettavuuspainotuksella!

Tervetuloa Eficodelle!

Eficode on Euroopan johtava DevOps-yhtiö, joka rakentaa käyttäjäkeskeisen ohjelmistokehityksen tulevaisuutta kymmenessä maassa noin 600 DevOps-, palvelumuotoilu- ja ohjelmistokehitysasiantuntijan voimin.

Eficodella on Suomen vahvin saavutettavuuteen ja käytettävyyteen erikoistunut tiimi, joka koostuu IAAP:n ja UXQB:n sertifioimista saavutettavuus- ja käyttökokemusasiantuntijoista. Toteutamme saavutettavia digitaalisia palveluita sekä auditoimme tai testaamme satoja digitaalisia palveluja joka vuosi

Mitä tekisit meillä?

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavien asiakkuuksien ja projektien parissa. Asiakkainamme on Suomen suurimpia yrityksiä mm. kaupan alalta, finanssisektorilta, teollisuudesta ja media-alalta. Asiakkainamme on myös paljon julkishallinnon organisaatioita. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan omaa erityisosaamistasi yhteisössä, jossa jokaisen asiantuntijan intohimona on käyttäjälähtöisyys, käytettävyys ja saavutettavuus.

Etsimme kokenutta saavutettavuusasiantuntijaa, jonka ensisijaisina tehtävinä ovat digipalveluiden saavutettavuuden arviointi ja testaus sekä asiakkaiden kouluttaminen ja tukeminen saavutettavuuteen liittyvissä asioissa.

Miten onnistut tässä roolissa?

Tässä tehtävässä tarvitset rutkasti oma-aloitteisuutta ja positiivisen asenteen, sekä erinomaiset sosiaaliset taidot. Sinulla on aiempaa kokemusta verkkopalveluiden saavutettavuuden arvioimisesta, ja tunnet WCAG 2.1&2.2-ohjeiston kriteerit kuin omat taskusi. Seuraat aktiivisesti saavutettavuuteen liittyviä kehityskulkuja ja uusia tuulia, ja palat halusta päästä työskentelemään inklusiivisemman huomisen eteen.

Nautit osaamisesi jakamisesta muille ja olet mahdollisesti pitänyt myös saavutettavuusaiheisia koulutuksia. Edellytämme ymmärrystä web-standardeista ja frontend-ohjelmoinnista. Ehdotonta plussaa on myös käytännön ohjelmointikokemus, jonka kautta pystyt mm. tukemaan ja kouluttamaan sovelluskehittäjiä saavutettavuuden huomioimisessa.
Mahdollinen korkeakoulututkinto sekä osaaminen käytettävyyden testaus- ja arviointimenetelmistä katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa, minkä lisäksi osaat sujuvasti puhua ja kirjoittaa englantia.

Toimistomme, tutkimus- ja haastattelutiloineen, sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Helsingin Kampissa. Niin halutessasi voit myös työskennellä Tampereen toimistoltamme käsin.

Mitä saat Eficodelaisena:

  • Monimuotoinen ja kansainvälinen työympäristö
  • Joustavat työajat, sekä mahdollisuuden vaikuttaa sekä työn tekemiseen, että työuraan
  • Työkulttuurin ja yhteisön, jossa voit olla oma itsesi
  • Sisäinen liikkuvuus: jos kaipaat kansainvälistä työkokemusta, voit muuttaa määräaikaisesti toiseen toimistoon meidän yhdeksäästä maista
  • Mahdollisuuden kouluttautua uusiin menetelmiin ja teknologioihin
  • Valitsemasi työvälineet käyttöösi
  • ePassi edut käyttöösi (sportti-, kulttuuri, hyvinvointi- ja lounasetu)
  • Lastenhoito kun hän on kipeänä
  • Polkupyöräetu

Jos tämä vaikuttaa osumalta, lähetä hakemuksesi, ansioluettelo ja mahdolliset työnäytteet sekä palkkatoivomus 22.02.2024 mennessä. Mieluusti kuulisimme kokemuksistasi ja urasuunnitelmistasi!
Lisätietoja saat tutkimustiimin tiiminvetäjältä Jussi Rämäseltä, etunimi.sukunimi@eficode.com.