Lead Brand Designer

YLE

Uusimaa

Contact person

Brändipäällikkö Janne Saarinen

janne.saarinen@yle.fi, puh: +358445877374, soittoajat: ma 17.6. klo. 9-10, ti 18.6. klo. 15-16.

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla mukana rakentamassa Suomen kiinnostavinta mediabrändiä, joka puhuttelee meistä jokaista? Hae nyt meille Lead Brand Designer -rooliin!

Mitä on luvassa?

Ylen Lead Brand Designerina vastaat yhtiön ilmeen ja brändikokemuksen kokonaisuuden kehityksestä ja suunnittelutyön johtamisesta niin, että se vahvistaa Ylen brändiä ja luo tunnistettavaa asiakaskokemusta eri kohtaamispisteissä.

Tehtävässä tulet tekemään Ylen brändiin liittyvää designtyötä itse, mutta ennen kaikkea viestit, osoitat suuntaa ja autat laaja-alaisella näkemykselläsi talon suunnittelijoita onnistumaan työssään. Olet verkostoitunut yhteistyöntekijä ja linkki, joka näkee yhtiön brändin ja identiteetin isot suunnat ja vastaat siitä, että yhteiset tavoitteet, riippuvuudet ja vaikuttimet osataan ottaa huomioon design-päätöksiä tehdessä. Haluat kehittää kokonaisvaltaista ja vaikuttavaa, tulevaisuuteen katsovaa Yle-kokemusta.

Työskentelet Ylen bränditiimissä ja esihenkilönäsi toimii brändipäällikkö. Lead Brand Designerina johdat yhtiön designereista koostuvaa ilmeverkostoa ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiön pääpalveluiden, Yle Areena ja Yle-palvelu (Yle.fi ja Yle-sovellus), designereiden ja yhtiön brändeistä vastaavien kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta etätyö on tiimissämme arkipäivää.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme sinua, senioritason osaajaa, jolla on monipuolista kokemusta yritys- ja tuoteilmeiden suunnittelusta. Ymmärrät kokonaisvaltaisen designarkkitehtuurin merkityksen ja näet laaja-alaisesti designin mahdollisuudet liiketoiminnassa ja brändisuhteen rakentamisessa. Olet johtanut eri sidosryhmiä osallistavia suunnitteluprojekteja onnistuneesta. Graafisen suunnittelun ohella olet kiinnostunut äänestä, liikkeestä ja tilallisesta kokemuksesta.

Odotamme sinulta vahvaa asiakasymmärrystä ja vahvoja kommunikointi- ja organisointitaitoja. Sinulla on halu dokumentoida ja seurata kokonaisuuksia hallitusti ja jäsennellysti. Nautit haasteista ja reagoit tilanteisiin tuomalla ratkaisuja. Sinulla on holistinen näkemys ja kyky hahmottaa brändin olennaisten kohtaamispisteiden kokonaisuus.

Sytyt arvopohjaisista brändeistä, joita ohjaa vahva tarkoitus ja tehtävä. Olet tottunut verkostomaiseen toimintaan, ja teet mielelläsi yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Uudistusten läpivienti, jatkuva oppiminen ja ihmisten johtaminen kiehtovat sinua. Seuraat aktiivisesti aikaasi ja erilaisia mediapalveluita. Saat asioita aikaan ja muut mukaasi.

Miksi meille?

Tarjoamme merkityksellisen ja innostavan tehtävän Ylen brändin kehittämisestä kiinnostuneelle osaajalle, joka hahmottaa kokonaisuuksia ja pystyy johtamaan suunnitteluprojekteja yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Pääset työskentelemään yhden Suomen arvostetuimman brändin parissa. Olemme luovien ammattilaisten yhteisö, jossa tuetaan ketteriä työtapoja ja meillä vallitsee ihmistä arvostava positiivinen ilmapiiri.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä oheinen hakemus. Liitä mukaan hakemuskirje ja CV:si sisältäen keskeiset työnäytteesi viimeistään sunnuntaina 23.6.2024.

Tavoitteena on pitää ensimmäisen kierroksen haastattelut viikolla 27. Toisen kierroksen haastattelut pidetään viikolla 32.

Lisätietoja tehtävästä antaa Brändipäällikkö Janne Saarinen, janne.saarinen@yle.fi, puh: +358445877374, soittoajat: ma 17.6. klo. 9-10, ti 18.6. klo. 15-16.

Työyhteisön monimuotoisuus on meille tärkeää, ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.