Palvelumuotoiluharjoittelija

Tietohallintoyksikkö, Tampereen kaupunki

Pirkanmaa

Contact person

Elina Tervi

040 486 7652

Tietohallintoyksikkö vastaa Tampereen kaupungin ICT-palvelujen järjestämisestä ja strategisesta kehittämisestä. Meillä työskentelee noin 90 ammattilaista, joiden missiona on mahdollistaa sujuva arki Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa. Tietohallinnossa työskentelet digitalisaation ytimessä ja vaikutat merkittävästi tulevaisuuden Tampereen toimintatapoihin.

Työkulttuuriamme leimaa mutkaton ja kunnioittava vuorovaikutus sekä yhdessä tekemisen meininki. Joustavat työajat ja mahdollisuus valita työnteon paikka mahdollistavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.

Haemme palvelumuotoiluharjoittelijaa tiimiimme keväälle 2024. Aloitus on sovittavissa joustavasti tammi-helmikuulle. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta.

Palvelumuotoiluharjoittelijana tehtäviisi kuuluu palvelumuotoilun menetelmien tuominen osaksi kaupungilla käynnissä olevia ICT-projekteja sekä palvelumuotoiluun liittyvä sisäinen viestintä ja koulutussisältöjen tuottaminen. Käytännössä palvelumuotoilijan työ meillä on pääosin asiakastutkimusten ja -testausten toteuttamista, työpajojen suunnittelua ja fasilitointia sekä projektien suunnittelussa mukana olemista. Pääset osallistumaan näihin kaikkiin oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Harjoittelun aikana työn alla on esimerkiksi kaupungin uusi intra, palautteenhallinnan kehittäminen ja avustusjärjestelmän uudistaminen.

Tulet työskentelemään tietohallinnon kaupunkitasoiset ICT-palvelut -tiimissä tiiviissä yhteistyössä tiimin kahden palvelumuotoilijan kanssa. Palvelumuotoilijoiden lisäksi tiimissä työskentelee muita kaupunkitasoisen ICT-kehittämisen parissa toimivia asiantuntijoita. Esihenkilönäsi toimii kyseisen tiimin tietohallintopäällikkö.

Tehtävä edellyttää hyvää ymmärrystä palvelumuotoilun menetelmistä ja lähestymistavasta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä asennetta. Harjoittelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 40 op palvelumuotoilun tai muun soveltuvan alan (esim. sosiaalipsykologia tai palveluliiketoiminta) korkeakouluopintoja.

Harjoittelijan tehtäviin voi valitun henkilön osaamisesta riippuen kuulua myös käyttökokemukseen, käytettävyyteen ja saavutettavuuteen liittyviä tehtäviä.

Työtä ei voi tehdä täysin etänä, mutta läsnäolo Tampereella on joustavasti sovittavissa.

Palkka on 1781,19 – 1992,62 € opintojen vaiheesta riippuen.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Se tarkoittaa, että rekrytoija ei näe Kuntarekryyn tallentamiasi henkilöön viittaavia tietoja kuten nimi, ikä, sukupuoli, äidinkieli ja valokuva. Vältäthän tuomasta näitä tietoja esille hakulomakkeella ja hakemustekstissäsi.

Täytä tehtävän kannalta oleelliset koulutus- ja työkokemustiedot sekä vapaamuotoinen hakemusteksti Kuntarekryn lomakkeelle, jotta rekrytoija näkee ne. Hakemuksen liitteet (esim. tutkintotodistukset ja CV) näkyvät rekrytoijalle vasta sen jälkeen, kun haastatteluun kutsuttavat on valittu.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelumuotoilija Elina Terviltä, puh. 040 486 7652, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 28.11.2023.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!