Senior Designer – Tietoevry Create (m/f/d)

TietoEVRY

Uusimaa

Contact person

Petra Tarkkala petra.tarkkala@tietoevry.com

Työpaikkakuvaus

Senior Designer

Tietoevry Createn Design Services -tiimi työskentelee liiketoiminta- ja palvelumuotoilun sekä UX-suunnittelun parissa. Meitä inspiroivat digitalisaatio, kasvu, asiakaskäyttäytyminen ja brändit. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja tarjoamaan voittavia palveluita sekä B2C- että B2B-markkinoilla. Tiimimme vastaa asiakkaidemme menestyksestä kaikilla asiakaskokemuksen osa-alueilla.

Tiimimme tehtäviin kuuluu muun muassa:

 • Asiakasymmärryksen kerääminen ja markkina-analyysien teko
 • Innovointi ja digitaalisten palvelukonseptien luominen
 • Prototyyppien rakentaminen ja design systemien sekä tyylioppaiden laatiminen
 • Saavutettavuudesta huolehtiminen ja käytettävyystestaus
 • Strategisten tiekarttojen luominen ja asiakaspolkujen kartoitus.

Asiakkaamme edustavat monenlaisia toimialoja, mukaan lukien pankit, vakuutusyhtiöt, metsäteollisuus, sairaanhoitopiirit ja julkinen liikenne. Palvelemme monia johtavia suomalaisia yrityksiä ja julkisia organisaatioita.

Etsimme tiimiimme suunnittelijaa, jolla on vähintään 5 vuoden kokemus alalta. Rooliasi voidaan räätälöidä vahvuuksiesi, kunnianhimosi ja osaamisesi mukaan. Koska asiakkaamme haluavat tehdä töitä kanssamme pääosin suomeksi, edellytämme erittäin sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa, sillä monet yhteistyökumppanimme viestivät englanniksi ja englanti on yrityksemme virallinen kieli.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Merkityksellisiä projekteja julkiselle ja yksityiselle sektorille eri teollisuuden aloilla, joissa pääset ratkaisemaan kansallisesti merkittäviä haasteita.
 • Mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin yhdessä loistavan suunnittelijatiimimme kanssa, esimerkiksi Ruotsista, Norjasta, Itävallasta ja Yhdysvalloista.
 • Tuen urakehityksellesi digitaalisen muotoilun alalla. Voit ottaa vastuuta esimerkiksi tarjoomakehityksestä, myynnin tuesta, tarjoustyöstä tai johtaa projektin muotoilijatiimiä.
 • Uusimmat työkalut ja laitteet.
 • Kilpailukykyisen palkan ja suuren yrityksen edut.
 • Hauskan, rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa on samanhenkisiä kollegoita. Nautimme viikoittaisista aamiaistapaamisista ja kuukausittaisista tiimi-illoista, joissa kokeilemme uusia juttuja yhdessä.
 • Joustavan hybridityömallin, jotta sinun on helppo sovittaa työ osaksi arkeasi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja portfoliosi viimeistään 15.8.2024. Kutsumme haastatteluun portfolion perusteella, joten muista liittää se hakemukseesi. Voit tehdä hakemuksesi joko suomeksi tai englanniksi. Lisätietoja tehtävästä antaa Petra Tarkkala petra.tarkkala@tietoevry.com

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

TietoEVRY on pohjoismaiden johtava digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Luomme digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit kyvykkyydet. Liity mukaan 24 000 asiantuntijamme joukkoon palvelemaan tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. Meillä pääset auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan täyden potentiaalinsa – samalla kun tavoittelet omaasi. www.tietoevry.com