Senior UX / Product Designer

Mehiläinen

Contact person

Melanie Rinne

041 546 1103.

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen hakee Helsinkiin tai Turkuun vakituiseen työsuhteeseen visuaalisen näkemyksen ja teknisen ymmärryksen omaavaa

Senior UX / ProductDesigneria

Etsimme kokenutta UX/digitaalisten palveluiden suunnittelun ammattilaista työskentelemään ajanvarauksen kehityksen parissa. Meillä on paikka sinulle, jolla on kokemusta laajojen web-pohjaisten kuluttajapalveluiden suunnittelusta, jotka eivät pelkästään näytä ja tunnu hyviltä, vaan myös toimivat saumattomasti yhteen muiden palveluidemme -ja taustajärjestelmiemme kanssa.

Roolissasi työskentelet kehitystiimeissä vastuullisena suunnittelijana. Työnkuvaasi kuuluu kuluttajien asiointipalveluiden käyttäjäkokemuksen ja asiointipolkujen mallintaminen, kehittäminen sekä palveluiden optimointi yhteistyössä tuotepäällikköjen, kehittäjien sekä muiden suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelet palvelut konsepteista rautalankoihin ja yksityiskohtaisiin tuotantovalmiiksi designeiksi ja määritelmiksi kehittäjille. Hyödynnät työssäsi sujuvasti Design Systemsiä ja edistät sen kehitystä yhteistyössä tiimin kanssa. Tarvittaessa fasilitoit työpajoja ja kartoitat haasteita parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Lisäksi olet mukana kehittämässä brändin digitaalista identiteettiä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa.

Suunnittelutiimiin kuuluu 8 henkilöä ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden digitaalisten palveluiden ja sidosryhmien asiantuntijoiden kanssa.

Olemme omavarainen lähes 200 hengen kasvava kansainvälinen it-talo ja rakennamme palvelumme pitkälti itse. Roolissasi sinulla on suuri vaikutus siihen, kuinka ihmiset saavat terveydenhuoltopalveluita. Työsi ei ainoastaan paranna yksilöiden elämää, vaan myös muokkaa koko terveydenhuollon alaa.

Toivomme sinulta seuraavaa:

  • Vahvaa kokemusta ja näyttöjä yhden tai useamman laajan digitaalisen kuluttajapalvelukokonaisuuden asiakaskokemuksen kehittämisestä
  • Vahvaa kokemusta ja näyttöjä digitaalisten palveluiden ja käyttäjäkokemuksen suunnittelusta sekä visuaalista silmää, joka näkyy käyttäjäystävällisissä tuotantotason suunnitelmissa
  • Riittävää teknistä ymmärrystä ja osaamista kuvata polkuja ja järjestelmien toimintaa systeemi-sekä prosessitasolla, jotta pystyt paitsi oppimaan ympäristön toimintaa niin myös esittelemään ja määrittelemään ratkaisujasi tarvittaessa vuokaavioina
  • Osaamista ja kokemusta datan ja analytiikan hyödyntämisestä päätöksenteossa ja ratkaisujen validoimisessa
  • Kokeneena suunnittelijana ymmärrät suunnittelun eri vaiheet ja hyödynnät luontevasti osallistavia suunnittelumenetelmiä osana ratkaisujen suunnittelua
  • Tunnet ketterät kehittämisen työskentelytavat, osaat hyödyntää niitä työssäsi ja tuet tiimiäsi toimintatapojen kehittämisessä
  • Hallitset suunnittelijoiden käyttämät työkalut kuten Figman

Mehiläinen on voimakkaasti kasvava konserni. Tällä hetkellä olemme Suomen neljänneksi suurin työnantaja ja alan pohjoismaiden markkinajohtaja. Kansainvälistymme ja kasvamme kovaa vauhtia, mikä tarkoittaa meille uusia mahdollisuuksia. Meillä kasvuyrityksen henki yhdistyy suuren vakavaraisen yrityksen etuihin, jossa pääset työskentelemään dynaamisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä, missä panostetaan digitekemiseen. Liittymällä tiimiimme, sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä urallasi yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Tässä muutamia muita syitä, miksi meille kannattaa tulla töihin:

  • Mehiläisessä olemme sitoutuneet hyödyntämään uusinta teknologiaa terveydenhuollon parantamiseksi. Digitaalisten Palveluiden tiimi kehittää ratkaisuja, jotka tekevät terveydenhuollosta helpommin saavutettavaa ja tehokkaampaa.
  • Olemme kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jossa panostetaan digitekemiseen ja rakennamme palvelumme pitkälti itse. Ylimmällä johdolla on IT-tausta, joten he todella ymmärtävät ja tukevat meitä.
  • Meillä on avoin, kunnioittava ja kannustava työympäristö. Arvostamme jokaisen työntekijän ainutlaatuisia taitoja ja pyrimme jatkuvasti kehittämään niitä.


Kiinnostuitko?
Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta. Pidämme ilmoitusta auki 27.11 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa TA & People Melanie Rinne, melanie.rinne@mehilainen.fi, puh. 041 546 1103.