Viestintä- ja asiakaskokemuspäällikkö

AVAINAPTEEKIT OY

Uusimaa

Contact person

Iiro Salonen

041 436 1517

Etsimme Avainapteekit-ketjuun viestintä- ja asiakaskokemuspäällikköä. Avainapteekit on Suomen suurin apteekkiryhmittymä, jonka muodostaa yli 200 yksittäistä apteekkia sadalla paikkakunnalla. Missionamme on tarjota asiakkaillemme Elämänmittaista huolenpitoa.

Avainapteekkien ketjuorganisaatio puolestaan koostuu neljästä myynnin, markkinoinnin ja tapahtumajärjestämisen ammattilaisesta. Meille tärkeintä on huippuluokan asiakas- ja työntekijäkokemus – siksi etsimme juuri sinua!

Tehtävänkuva ja mitä sinulta toivomme?

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan ketjun ja ulkoisen viestinnän koordinointi ja Avainapteekit-brändin jalkauttaminen. Kehität ketjuun kuuluvien Avainapteekkien asiakaskokemusta ja tarjoat tukea arjen helpottamiseksi. Toimit päätoimittajana yhdessä Suomen luetuimmista lehdistä, Avainapteekit-lehdessä. Saat tehdä yhteistyötä nykyisten yhteistyökumppaneidemme kanssa ja etsiä uusia arvoihimme sopivia kumppaneita yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävänkuva on uusi, joten sitä voidaan myös räätälöidä osaamisesi mukaan.

Odotamme sinulta:

  • muutamien vuosien kokemusta viestinnästä ja brändityöstä
  • näkemyksellisyyttä asiakaskokemuksen kehittämiseksi sekä
  • vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Eduksi katsotaan:

  • apteekkialan tuntemus tai koulutus
  • projektien johtamiseen ja koulutuksiin liittyvä kokemus
  • markkinoinnin (digitaalinen, sosiaalinen media) osaaminen
  • valmius silloin tällöin tapahtuvaan matkustamiseen Avainapteekkeihin eri puolille Suomea
  • Tärkeintä on kuitenkin aito halu kehittyä sekä positiivinen mieli! Toivomme myös, että toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja asiakkaista huolehtiminen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Hyvän perehdytyksen, monipuolisen työnkuvan ja lämpimän työyhteisön kasvavassa ja modernissa apteekkiketjussa. Meillä pääset kehittymään ja ottamaan vastuuta omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Tuemme osaamisesi kehittymistä ja omannäköisesi urapolkusi muotoutumista.

Tarjoamme työntekijöillemme liikunta- ja kulttuurisetelit, ilmaisen kuntosalin toimistorakennuksen tiloissa, joustavan hybridityömallin, erittäin kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja ja hakeminen?

Toimistomme sijaitsee Helsingin Munkkivuoressa hyvien liikenneyhteyksien äärellä moderneissa tiloissa. Avainapteekkien toimintaan voit tutustua lisää www.avainapteekit.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää viimeistään 29.2.2024 lähettämällä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Avainapteekit Oy:n toimitusjohtaja Iiro Salonen (puh. 041 436 1517, iiro.salonen@avainapteekit.fi) keskiviikkona 14.2. klo 12–14, torstaina 15.2. klo 9–11 ja maanantaina 26.2. klo 12–14 sekä MPS-konsultti Janne Aho (puh. 040 838 1935, janne.aho@mps.fi) maanantaina 19.2. klo 14–15 ja perjantaina 23.2. klo 10–11.

Sijainti: Huopalahdentie 24 A, 00350 Helsinki