Visual Designer

Cloetta

Varsinais-Suomi

Contact person

Seija Raesola

040 775 6150, 31.5. klo 9-11 sekä 6.6. klo 9-11

Työpaikkakuvaus
Cloetta haluaa tuoda hymyn herkkuhetkiisi! Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Cloettan päämarkkina-alueita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Hollanti, Saksa ja Iso-Britannia. Valmistamme ja markkinoimme 2600 makeisalan ammattilaisen voimin tuotteita, joita myydään maailmanlaajuisesti yli 50 maassa. Suomessa meitä cloettalaisia on 220. Arvomme ovat fokusointi, yhteispeli, intohimo ja ylpeys, ja ne ohjaavat toimintaamme aidosti arjessamme. Tuotteisiimme kuuluu hammasystävällisiä ksylitolituotteita, makeisia ja pähkinöitä. Tunnettuja brändejämme Suomessa ovat esimerkiksi Jenkki, Mynthon, Läkerol, Sisu, Aakkoset, TV Mix, Tupla ja Royal. Irtotuotteemme tunnistat CandyKing-, Karkkikatu- ja Parrots-tuotemerkeistä. Voit tutustua meihin tarkemmin: www.cloetta.fi ja www.cloetta.com

VISUAL DESIGNER

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, miltä Suomen suurimmat makeisbrändit näyttävät kaupan hyllyillä ja käytävillä? Etsimme Trade Marketing -tiimiin näkemyksellistä suunnittelijaa, jonka kynästä syntyvät niin vaikuttavat shopper-markkinointimateriaalit kuin pysäyttävät pakkaukset.

Tehtävässäsi suunnittelet myymälämarkkinoinnin materiaaleja painovalmiiksi aineistoiksi sekä teet pakkaussuunnittelua brändilinjausten mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä Shopper Activation Managerin ja Brand Managereiden kanssa sekä ulkoisten kumppaneiden, kuten painotalojen kanssa.

Toivomme sinulta graafisen suunnittelun tutkintoa sekä jo jonkin verran suunnittelukokemusta mieluusti pt-kaupan ympäristössä. Erilaiset painotekniikat ovat sinulle tuttuja. Ymmärrät shopper-markkinoinnin perusteita tai olet kiinnostunut oppimaan niistä. Odotamme sinulta vahvaa visuaalista silmää, itsenäistä työskentelytyyliä sekä ongelmanratkaisukykyä. Hallitset Adobe Illustratorin ja Photoshopin käytön. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja organisoit systemaattisella otteella omaa työtäsi. Yhteistyötaitosi ovat erinomaiset ja nautit työskentelystä eri tiimien ja kontaktihenkilöiden kanssa. Olet tottunut aikataulupaineisiin, pidät rutiineista ja saat onnistumisen kokemuksia luovien ongelmien ratkaisemisesta ja valmiiden ohjeistojen soveltamisesta monipuolisiksi lopputuotteiksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan kaupalliseen menestykseemme sekä oppimaan ja kehittymään visuaalisen suunnittelun ammattilaisena. Uskomme, että töissä pitää olla myös hauskaa: otamme bisneksen vakavasti, mutta emme itseämme, sillä makeiset on iloinen asia! Cloettan kulttuurissa korostuvat arvomme: fokusointi, intohimo, yhteispeli ja ylpeys.

Modernit työtilamme Turun Kupittaan EduCity kampuksella, Joukahaisenkatu 7, sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Myös oman auton tai polkupyörän saat kätevästi parkkiin. Työskentelemme hybridimallilla ja viikoittaiset etäpäivät ovat mahdollisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 31.5. klo 9-11 sekä 6.6. klo 9-11. Jos yllä oleva työnkuvaus herättää intohimosi, tunnistat arvomme omaksesi sekä haluat olla osa iloista työyhteisöämme, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 9.6. Liitä mukaan linkki portfolioosi.