Kehityspäällikkö, HOK-Elannon kauppojen ja ravintoloiden kehitystiimiin

HOK-Elanto – Helsinki

Uusimaa

Contact person

Head of Development & Design Anne-Maria Mikkoseen. Anne-Marian tavoitat ke 6.11. klo 9-10, ma 11.11. klo 11-12 ja to 14.11. klo 11-12 välisenä aikana numerosta 010 766 0650.

Työpaikkakuvaus

Olemme etsimässä HOK-Elannon kehitystoimintojen laajentuessa joukkoomme moniosaaja, todellista huipputyyppiä, jolla on vahvaa kokemusta palveluiden ja konseptien asiakaslähtöisestä kehittämisestä kaupan ja/tai ravintola-alan liiketoimintaympäristössä. Tehtävä tulee olemaan supermielenkiintoinen pesti Suomen suurimmassa ja monin tavoin uniikissa pääkaupunkiseudun toimintaympäristössä – näitä paikkoja on harvoin tarjolla!

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja me hokelantolaiset tuotamme asiakkaidemme arkea kohottavia palveluita marketkaupassa, ravintolaliiketoiminnassa, tavaratalokaupassa, polttoneste- ja autopesukaupassa sekä hautaus- ja lakipalveluissa.

Etsimme kehityspäällikköä HOK-Elannon kauppojen ja ravintoloiden yhteiseen kehitystiimiin vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme osaajaa, jolla on jo taustaa ja näyttöjä tuotteiden, palveluiden ja konseptien onnistuneesta asiakaslähtöisestä suunnittelusta sekä toteuttamisesta. Kyky inspiroida, sitouttaa ja innostaa sidosryhmät yhteistyöhön ovat aivan välttämättömiä taitoja työkalupakissasi. Tähän lisättynä empaattinen ja eri näkökulmia ymmärtävä avoin asenne vie sut varmasti myös pitkälle!

Tässä roolissa pääset toteuttamaan ja kehittämään Suomen suurimman alueosuuskaupan palveluita yhdessä kuusi henkisen kaupan ja ravintoloiden moniosaaja kehitystiimin kanssa. Pääset muotoilemaan kanssamme HOK-Elannon alueen uniikkien asiakkaiden arkea ja juhlaa. Kehitystiimissä pääset myös työskentelemään Suomen kovimpien kaupallisten brändien kanssa monipuolisissa projekteissa. Meillä kohtaat taatusti monialaisen ja monipuolisen toimintaympäristön, missä jatkuva parantaminen ja kehittäminen ovat osa jokapäiväistä työtämme.

Kehityspäällikön työtehtävä tulee olemaan hyvin monipuolinen, laaja sekä uniikki. Uskomme, että parhaimpaan lopputulokseen pääsemme silloin, kun huomioimme yksilön osaamiset, vahvuudet, intohimot, sekä potentiaalin, ja muokkaamme tarvittaessa näiden pohjalta työtehtävää. Voimme luvata, että pääset kehittämään ja kehittymään kanssamme kaupan ja ravintoloiden kehitysprojektien parissa.

Toimenkuvasi isot linjat tulevat olemaan muun muassa:

✅ Kehittäminen, joka asettaa asiakas- ja bisnesymmärryksen keskiöön. Roolissa on ymmärrettävä liiketoimintojen keskeiset tunnusluvut ja niiden merkitys. Tehtävässä tarvitaan vahvaa asiakaslähtöisen kehittämisen, konseptoinnin ja projektien hallinnan osaamista. Visuaaliaalisesta kyvykkyydestä ja viestintäosaamisesta on myös suuri etu. Kehittämistyön arvoissa sinulla on ihmiskeskeinen ajattelu ja tunnistat, että asiakas- ja työntekijäkokemus ohjaa tekemistä. Työsi tuttuja välineitä ovat palvelumuotoilun työkalupakki ja ihmisten kanssa vahvasti yhdessä kehittäminen.

✅ Konseptien kehitysvastuu – niin uudet, kuin olemassa olevat konseptit. Kehityspäällikön roolissa kehität yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tulet vetämään erilaisia työpajoja sekä tuottamaan brändi- ja koulutusmateriaaleja, pitämään henkilöstön koulutuksia sekä dokumentoimaan tekemisiä. Tehtävä edellyttää itseohjautuvuutta ja vahvoja viestintätaitoja, jotka muokkautuvat tarvittaessa kohdeyleisön mukaan.

✅ Projektiosaaminen ja konseptointi. Laadukas projektin vetäminen vaatii meillä aikataulujen ja kustannusten hallintaa, ennakointikykyä ja ymmärrystä resurssitarpeista, jotta projekti saadaan onnistuneesti maaliin. Konseptointiosaaminen ja asiakastarvelähtöinen kehittäminen vaativat sinulta näyttöjä jo aikaisemmalta työuraltasi.

✅ Yhteistyökyky erilaisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset työskentelemään kauppojen ja ravintoloiden erilaisten projektien parissa, joissa toimit niin asiantuntijaroolissa ja projektien vetovastuussa sekä lopullisen palvelun muotoilijana. Roolissa tilanteet voivat vaihdella, joka omalta osaltaan edellyttää muuttuvien tilanteiden sietokykyä ja uusien ratkaisuehdotusten löytämistä.

Tehtävä edellyttää vähintään amk -tason koulutusta, sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja näyttöjä tehtävässä onnistumisesta, jotta sinulla on valmius lähteä kehittämään HOK-Elannon palveluita ja asiakaskokemusta nextille levelille.

Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa työkokemusta vähittäiskaupasta ja/tai ravintola-alalta, jotta sinulla olisi ymmärrys näiden liiketoimintojen lainalaisuuksista. Sinun tulee ymmärtää isossa kuvassa viime vuosien kuluttajakäyttäymisen muutokset palveluliiketoiminnassa, trendit, alaa puhuttuvat ilmiöt sekä olla tietenkin syvästi kiinni ruokaskenessä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kyky toteuttaa vastuualueesi kokonaisuuksia itsenäisesti toimeen tarttuvalla ja palvelualttiilla otteella. Tarvittavia ominaisuuksia on myös kyky pystyä työskentelemään pitkäjänteisesti, systemaattisesti ja ajoittain kiireisessäkin aikataulussa sekä muuttuvissa tilanteissa osana suurta, eri alan ammattilaisista koostuvaa organisaatiota. Etsimme paitsi ammatillista osaamista, mutta myös joukkoomme sopivaa persoonaa. Uskomme, että viihdyt kanssamme, mikäli sinulla on pilkettä silmäkulmassa, olet idearikas ja sinulla on rohkea ote työhön sekä intohimoa kehittämiseen, uuden oppimiseen ja osaamisesi jakamiseen koko organisaatiolle.

Sisäiset tärkeät sidosryhmät työssäsi tulevat olemaan HOK-Elannossa mm. liiketoimintojen ryhmäpäälliköt ja toimipaikkojen avainhenkilöt, viestintä ja markkinointi, kiinteistötiimi, sekä S-ryhmän sisäiset sidosryhmät, joita ovat mm. SOK:n market ja mara ketjuohjaukset sekä SOK media. Tämän lisäksi toimimme projektilähtöisesti laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

Kehitystiimissä teemme töitä hybridinä ja kokoonnumme vähintään kerran viikossa ja joustavasti tarpeen mukaan f-to-f toimistollemme kauppakeskus Triplassa Helsingin Pasilassa. Hokelantolaisena saat käyttöösi HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Ne näkyvät ja tuntuvat, kun asioit ruokakaupoissamme, ruokailet ravintoloissamme tai haluat lomailla ja yöpyä S-ryhmän hotelleissa melkeinpä missä tahansa Suomessa. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, joka on käytettävissä ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Kiinnostuitko? Täällä me odotamme jo hakemustasi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai HOK-Elannossa työskentelyyn liittyen, voit olla yhteydessä Head of Development & Design Anne-Maria Mikkoseen. Anne-Marian tavoitat ke 6.11. klo 9-10, ma 11.11. klo 11-12 ja to 14.11. klo 11-12 välisenä aikana numerosta 010 766 0650.

Ota yhteyttä:
Sähköposti: hok-elanto.rekrytointi@sok.fi
Sijainti: Firdonkatu 2, 00520 Helsinki