Anna Kokki

  • Strateginen muotoilu
  • Palvelumuotoilu
  • Kaupunkimuotoilu
  • Muotoilukasvatus
  • Muotoilija
  • Projektipäällikkö
  • Fasilitaattori
  • Etelä-Savo
  • Uusimaa

Freelancer

  • Kokenut

Muotoilija, TaM (Creative Sustainability),
Maisteriopiskelija, Urban Studies and Planning 2023-

Olen kaupunkimuotoiluun ja yhteiskehittämiseen erikoistunut muotoilija ja muotoilukasvattaja. Viiden viime vuoden aikana olen ollut mukana noin viidessäkymmenessä projektissa. Osaamisessani korostuvat projektinhallinta, organisointi, luovuus ja muotoilun menetelmät. Teen yhteistyötä monialaisesti kaupunkien, yritysten, koulujen ja kulttuurilaitosten kanssa. Olen työskennellyt julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla, mikä on rikastanut ajattelua ja opettanut erilaisissa ympäristöissä toimimisesta. Vahvuuksiani ovat monipuolisuuden ja suunnitelmallisuuden lisäksi mukautuvuus ja heittäytyminen.

Opiskelen parhaillaan kaupunkitutkimusta ja -suunnittelua Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston kansainvälisessä Urban Studies and Planning -maisteriohjelmassa. Lisäksi olen valmistunut Taiteen maisteriksi Aalto-yliopistosta. Opinnoissani keskityin erityisesti muotoilututkimukseen, yhteissuunnitteluun ja muotoilun käyttöön julkisella sektorilla. Tätä osaamista sovellan nyt kaupunkien ja elinympäristöjen konteksteissa. 

Vuoden 2023 työskentelin Taiken 1-vuotisella muotoilun taiteilija-apurahalla, jonka aikana työstin käsikirjoitusta muotoilijan identiteetistä ympäristökriisin aikana. Tutkin muotoilun ja muotoilijuuden muutosta ja tekijyyttä.

Toimin aktiivisesti Suomen Muotoilukasvatusseura ry SuoMussa muotoiluoppimisen käytön edistämisen parissa. Olen suunnitellut ja toteuttanut yhdessä Mari Savion kanssa MUTU muotoilupaketin lukioon, joka tutustuttaa opiskelijat muotoiluun erilaisten yksilö- ja ryhmätehtävien kautta.

Työhistoria

Työkokemus

Päivitetty 4/2024

RaivioBumann Oy

Projektikoordinaattori

2024 – nykyhetki

Suomen Muotoilukasvatusseura ry

Tuottaja, Luovan oppimisen juhla

2024 – nykyhetki

Freelancer

Muotoilija

2019 – nykyhetki

Taiken 1-vuotinen apuraha

Kirjoittaminen ja muotoilututkimus

2023 – nykyhetki

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Projektikoordinaattori, Helsingin kesäkadut

2022 – 2022

Piknik People Studio Oy

Muotoilija, perustaja

2020 – 2022

Suomen Muotoilukasvatusseura ry

Koordinaattori, tuottaja

2019 – 2020

Aalto-yliopisto

Local student assistant, Climate KIC journey

2018 – 2018

Suomen Muotoilukasvatusseura ry

MUTKU -kerho-ohjaaja

2017 – 2018

Koulutushistoria

Helsingin yliopisto

MA, USP – Urban Studies and Planning

2023 – nykyhetki

Aalto-yliopisto

Master of Arts, Creative Sustainability (Design)

2016 – 2018

HAMK Hämeen ammattikorkeakoulu

Muotoilija (AMK)

2010 – 2014

Työnäytteet

Kaupunkimuotoilu

Vuonna 2024 toimin projektikoordinaattorina kaupunkimuotoilutoimisto RaivioBumannilla. Työskentelin Malmilla, Kannelmäessä ja Mellunmäessä tilatoteutusten ja placemakingin parissa.

Työni projektikoordinaattorina painottui tapahtumatuotannollisiin tehtäviin, havainnointitutkimusten suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä osallisuuden edistämiseen. Tehtävässä yhdistyivät projektinhallinta, muotoilututkimus ja kaupunkimuotoilu monipuolisella ja kiinnostavalla tavalla. Projektikoordinaattorin tehtävässä tärkeää on jalkautuminen, kokemusten kerääminen, verkottuminen ja mukautuvuus vaihteleviin tilanteisiin. Kolmessa kohteessa tarpeet ja toteuttettavien kokonaisuuksien sisältö vaihtelivat, mutta yhteneväisyyksiä pystyi hyödyntämään toimintojen suunnittelussa. Tiedon kerääminen ja tallentaminen oli tärkeää kaikissa kohteissa. Jalkautuminen, havainnointi ja keskustelut täydentävät ymmärrystä placemaking-toteutuksista ja niiden avulla voidaan kerätä tietoa kehityskohteista. Osallisuuden edistäminen ja osallistumisen mahdollisuuksien tarjoaminen on tärkeää myös tutkimuksessa: Kannelmäessä kokemuksia kerättiin osallistumalla Kannelmäen nuorisotalon tapahtumapäivään, jolloin nuorisotalon kävijät kertoivat kokemuksistaan kyselyjulisteen avulla. Ylä-Malmin torilla päiväkodin lapset kutsuttiin istuttamaan torin kukkia ja malmilaisten nuorten ääni ja kädenjälki tuotiin esiin torille sijoitetuilla värikkäillä kylteillä, joita suunniteltiin työpajassa. Mellunmäessä järjestettiin kaksi suosittua skeittipajaa, jossa lapset ja aikuiset saivat kokeilla skeittaamista ammattiskeittarin ohjauksessa. Näin pop-up tilaan sijoitetut Spottiskaten rampit tulivat tutuksi ja aukio heräsi eloon uudella tavalla. Osallisuutta ja osallistumista edistettiin kohteissa tarjoamalla eri tasoisia osallistumisen mahdollisuuksia, spontaaneista tilanteista ja tapahtumista syvempään suunnittelupajaan osallistumiseen. KOHDE 1: Ylä-Malmin torin placemaking -projekti – kaupunkivihreää ja oleskelun mahdollisuuksia Ylä-Malmin torilla. Osa-alueet: 1) Osallisuuden edistäminen: työpajojen suunnittelu ja koordinointi, vuorovaikutuksen edistäminen. 2) Viestintä ja dokumentointi: viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen, raportointi. 3) Havainnointi ja raportointi: kokemusten ja oppien kerääminen, analyysi. 4) Tilatoteutukseen liittyvät tehtävätKOHDE 2: Mellunmäen lasten ja nuorten pop-up tila – Mellunmäenaukion oleskelutila. Osa-alueet: 1) Skeittipaku-tapahtumien koordinointi ja markkinointi. 2) Havannointi ja raportointi.KOHDE 3: Kannemäen lasten ja nuorten oleskelutila – Kannelmäen nuoristalon edustan tilatoteutus. Osa-alueet: 1) Havainnointi ja raportointi. 2) Kokemushaastattelu henkilökunnan kanssa: suunnittelu, toteutus, raportointi. 3) Julistekysely lapsille: suunnittelu, toteutus, raportointi. Kuva: RaivioBumann Oy. Kuvassa Skeittipaku-paja Mellunmäen lasten ja nuorten pop up-tilassa toukokuussa 2024.

Co-designHaastatteluHavainnointiKokeiluTiimityöTyöpajaYhteissuunnittelu

Muotoilukasvatus

Suomen muotoilukasvatusseura ry Suomu ja Espoon kaupunkitapahtumat järjestivät kesällä 2024 kuuden työpajan sarjan Tapionaukiolla Espoossa. Työpajassa osallistujat koristelivat puisia kukkia, jotka installoitiin kaikkien iloksi Tapionaukiolle. Olin ideoimassa konseptia ja toimin kesän vastuuohjaajana.

Konseptin ideointi: Mari Savio, Paula Susitaival, Anna Kokki / Suomu. Tuotanto, suunnittelu ja konseptin viimeistely: Mari Savio ja Paula Susitaival. Ohjaustiimi: Anna Kokki, Maria Mattsson, Siri Lumme ja paikallinen juniori-ohjaaja. Kuva: Ulla Kokki.

OpetusPuutyöpajaTyöpaja

Muotoilukasvatus

2024

Luovan oppimisen juhlassa törmäytetään yhteen muotoiluajattelu ja elinikäinen oppiminen. Tapahtumakiertueen kautta SuoMu haluaa tuoda muotoiluajattelua kaikille aikuisoppijoiden kohderyhmässä. Kiertue pysähtyy syksyllä 2024 Tampereella, Joensuussa, Mikkelissä ja Oulussa. Teemme yhteistyötä paikallisten opistojen kanssa. Luovan oppimisen juhlaa rahoittaa Kordelinin säätiö.

Kuva on ideointityöpajasta, jossa kehitimme ja ideoimme kiertueen sisältöjä yhdessä hallituksen ja jäsenien kanssa. Suunnittelin pajan sisällön ja rakenteen yhdessä Paula Susitaipaleen kanssa, fasilitoin pajan ja koostin siitä raportin, jota käytetään sekä tapahtumakiertueen että yhdistyksen toiminnan kehittämisessä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Luovan oppimisen juhlan tuottajiin:Anna Kokki, muotoilija TaM:anna.kokki(a)muotoilukasvatus.info & Paula Susitaival, muotoilija ja tuottaja: paula.susitaival(a)muotoilukasvatus.info 

KokeiluKonseptisuunnitteluOpetus

Yhteistyössä

https://muotoilukasvatus.info

Strateginen muotoilu

2021

Suunnittelin ja toteutin Aula-työkodin strategiatyötä tukevan asiakas- ja sidosryhmätutkimuksen syksyllä 2021 ja 2023. Aula tarjoaa monipuolista päiväaikaista toimintaa ja valmennusta vammaisille ihmisille Helsingissä.

Tutkimukseen vuonna 2021 sisältyivät työpajat Aulan asiakkaille heidän toimipisteessään, verkkokysely sidosryhmille ja verkkokysely opiskelijoille. Verkkokyselyiden tueksi kuvasin videot, joissa kerroin projektista. Videoita voitiin käyttää esimerkiksi luokkahuoneessa kyselyn täyttämisen tukena. Tuloksena kerättiin palautetta toiminnasta ja ideoita kehittämiseen asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta. Vuonna 2023 kyselyllä kerättiin tietoa sidosryhmiltä ja lisäksi työntekijöiltä. Työpajat järjestettiin Aulan toimitiloissa. Asiakkaita osallistui viiteen työpajaan, joissa käytiin läpi heidän toiveitaan ja ideoitaan. Tulokset koottiin raportiksi. Projektin suunnittelu ja toteutus 2021: Anna Kokki / Piknik People Studio Oy. Suunnittelu ja toteutus 2023: Anna Kokki. Kuva: Joonas Luotonen / Piknik People Studio Oy.

HaastatteluKäyttäjätutkimusTyöpajaVerkkokyselyYhteiskehittäminen

Kaupunkimuotoilu

2022

Työskentelin Helsingin kesäkatujen projektikoordinaattorina Kaupunkiympäristön toimialalla vuonna 2022. Työtehtäviini kuuluivat yhteyshenkilönä toimiminen eri toimijoiden välillä, tapahtumallisuuden edistäminen kesäkaduilla sekä erilaiset havainnointi- ja kokeilua tukevien tutkimusten tekeminen.

Puolen vuoden aikana taustoitin, dokumentoin ja kehitin katukokeilun tapahtumallisuuden malleja. Pääsin tutustumaan muiden Pohjoismaisten kaupunkien kesäkatukokeiluihin ja yhdessä tiimin kanssa ja kokosin katukokeiluista kattavan benchmark-aineiston. Tämän lisäksi toteutin muuta tutkimusta tukevan havainnoinnin hyödyntäen Gehl Instituten havainnointityökaluja. Kesäkatujen lisäksi pääsin tutustumaan Helsingin Placemaking -toimintaan ja Malmilla kesällä 2022 tehtyihin projekteihin. Tiimi: Henna Hovi & Sirje Lappalainen, projektipäälliköt. Anna Kokki, projentikoordinaattori. Helsingin kaupunkiympäristön toimiala (KYMP). Yhteistyössä: Salla Ahokas, projektipäällikkö Helsinki Placemaking. Helsingin elävät kadut -tuotantotiimi, Helsingin Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala (KUVA). Kuva: Veikko Somerpuro 2022.

BenchmarkHaastatteluHavainnointiKokeiluTiimityöYhteiskehittäminen

Yhteistyössä

Muotoilukasvatus

2021

MUTU Muotoilua lukioon on opetusmateriaali lukiokuvikseen. MUTU tekee muotoilua tutuksi kokeilivien yksilö- ja ryhmätehtävien avulla. Se on tehty KU2-kurssille, mutta sitä voi mainiosti soveltaa myös muihin oppiaineisiin. MUTU on ensimmäinen suoraan lukiolaisille suunnattu materiaali muotoilusta.

MUTU -pakettiin kuuluu: 1) Opiskelijan luonnoskirja – sisältää kaikki tehtävät, minisanaston sekä vinkit yhteissuunnitteluun ja vinkit presentointiin. 2) Open opas – lyhyt opastus muotoiluun, materiaalikirjasto, vinkit materiaalin soveltamiseen, työkaluja oppituntien suunniteluun. 3) Työpohjat ryhmätöihin – Meidän oma suunnittelustudio & Design brief, tulostettavat pojat. 4) Apunopat – itsekoottavat nopat auttavat ratkomaan yleisimpiä haasteita oppitunnilla, esim. entä jos en keksi ideaa? MUTU on toteutettu osana Savonlinnan taidelukion valtakunnallista kuvataiteen kehittämistehtävää, jonka tarkoituksena on jakaa hyviä käytänteitä ja osaamista koko Suomen lukioille. Työryhmä: Mari Savio, Anna Kokki, Savonlinnan Taidelukion opettajat, yli 90 Taidelukion ja Töölön lukion opiskelijaa. Kuva: Joonas Luotonen / Piknik People Studio Oy.

HaastatteluHavainnointiKonseptisuunnitteluKäyttäjätutkimusMuotoilukasvatusOppimateriaalisuunnitteluTiimityöTyöpajaUser testingYhteiskehittäminenYhteissuunnittelu

Yhteistyössä

http://www.taidelukio.fi

https://www.kuvistuubi.fi/muotoilu/

https://piknikpeoplestudio.com

https://muotoilukasvatus.info

Strateginen muotoilu

2023

Vuoden 2023 työskentelen Taiken 1-vuotisella valtion taiteilija-apurahalla muotoilijan identiteettiä ja ympäristökriisiä tutkivan kirjoitusprojektin parissa. Esseeseen nojaavassa projektissani työstän tekstejä ympäristökriisin ja kestävyysmurroksen teemoista, tavoitteenani kuvata kaupallisella puolella toimivan muotoilijan kokemusta ja näkökulmaa monipuolisesti.

Projektissa olen tutkinut eri ajattelijoiden tekstejä ja viime aikaisia kehityksiä muotoilualalla. Lisäksi keväällä 2023 haastattelin muotoilijoita heidän työstään ja näkemyksistään ympäristökriisiin liittyen. Apurahatyö jatkuu vuoden 2023 loppuun. Kuva: työpöytäni kesällä 2023 Etelä-Savossa / oma arkisto. #taiketukee

HaastatteluKirjoittaminen

Yhteistyössä

Taiteen edistämiskeskus Taike

Palvelumuotoilu

2022

Helsingistä löytyy runsaasti sijoitettua taidetta eri kohteista. Taideteoksia on paljon helsinkiläisissä kouluissa ja HAMissa haluttiin tutkia, miten lapset voisivat jakaa taidekokemuksia oman koulun taideteoksista digitaalisesti. Viidesluokkalaisten kanssa lähdimme tutkimaan, miten ajatukset tallentuvat videolle.

Työpajojen kautta tutustuimme kouluun sijoitettuun taiteeseen ja kokeilimme, miten koulun omilla iPadeilla oppilaat voivat itse tallentaa kokemuksiaan. Meille Mari Savion kanssa oli tärkeää, että oppilaiden ääni ja kädenjälki näkyy aidosti materiaalissa, ja ohjasimme heitä kuvaamaan ja editoimaan videoita itse. Tuloksia työpajoista on voinut nähdä HAMin sosiaalisen median kanavissa kesällä 2023. Projekti totetuttiin HAM Helsingin taidemuseon, Snellmanin ala-asteen koulun ja Piknik People Studio Oyn yhteistyönä. Lisäksi kuvaamisen asiantuntijana meitä avusti Sami Lamberg Kapina Oy:stä. Tiimi: Piknik People Studio Oy: Mari Savio ja Anna Kokki, projektin suunnittelu ja toteutus. Siri Lumme, projektiassistentti ja ohjaus. Yhteistyössä: Antti Kauppinen /HAM Helsingin taidemuseo, Snellmanin ala-asteen koulu /5c -luokka, Sami Lamberg/Kapina Oy. Kuva: Sami Lamberg/ Kapina Oy.

FasilitointiKokeiluMuotoilukasvatusTiimityöTyöpajaYhteiskehittäminenYhteissuunnittelu

2022

Hakola Design Daysin työpajoissa syksyllä 2021 lapset pääsivät suunnittelemaan unelmahuonekalujaan. Raati valitsi kolme voittajaa, joista valmistettiin ihan oikeat huonekalut Hakolan Jurvan tehtaalla. Minimööpelit -näyttelyssä Glasshouse Helsingissä maaliskuussa 2022 esillä olivat prototyyppien lisäksi kaikkien osallistujien työt muoto- ja studiokuvissa.

Hakola Design Days -viikolla syyskuussa 2022 järjestettiin minimööpelipaja lapsille viikonloppuna ja palttinapaja arkipäivinä aikuisille. Palttinapajassa suunniteltiin omaa kuosia paperikudonnan avulla. Pajoihin pystyi osallistumaan Hakolan liikkeessä Annankadulla arkipäivinä. Palttinapajan voittajien kangassuunnitelman toteutti Annalan kutomo. Minimööpelipajoissa lapset tekivät värikkäästä silkkisavesta omia huonekaluja. Kaikkien osallistujien työt valokuvattiin ministudiossa ja tekijöistä otettiin muotokuvat minihuonekalujen kanssa. Kolmen voittajan huonekalut valmistettiin oikeasti Hakolan tehtaalla Jurvassa. Palttinapajan ja minimööpeleiden voittajat valitsi arvoisa kilpailuraati: Hakolan toimitusjohtaja Annaleena Hakola, professori emerita & tekstiilitaiteilija Helena Hyvönen & muodin moniosaaja Sami Sykkö. Hakola Minimööpelit -näyttely Glasshouse Helsingissä esitteli koko prosessin kuvina ja videon kautta ja valmiit lasten suunnittelemat huonekalut. Näyttelyyn suunnitellussa palikkapajassa kävijät saivat rakentaa värikkäistä palikoista omia huonekaluideoitaan. Tiimi: Mari Savio ja Anna Kokki, tuotanto, muotoilukasvatus, konseptisuunnittelu /Piknik People Studio Oy. Ikkunateippaukset näyttelyyn: Muodoste Design Studio Oy. Kuva: Ulla Kokki 2022.

KonseptisuunnitteluMuotoilukasvatusTiimityö

Tuotemuotoilu

Suunnittelimme monikäyttöisen Tutori -tuotesarjan arjen apuriksi Mari Savion kanssa. Tuotesarjaan kuuluvat päiväämätön bujo-kalenteri, viikkolehtiö, kuukausijulistelehtiö, kolme erilaista vihkoa, kirjanmerkkikalenteri ja kaikkiin yhteensopivat tarra-arkit, joiden avulla koristelet, otsikoit ja organisoit opiskelut ja työt. Ilme Joonas Luotonen.

Konsepti, sisältösuunnittelu ja käsikirjoitus: Mari Savio ja Anna Kokki /Piknik People Studio Oy. Graafinen suunnittelu: Joonas Luotonen /Piknik People Studio Oy. Kuva: Tuotteet Putingin paperikaupassa / Anna Kokki.

KonseptisuunnitteluTiimityö

Strateginen muotoilu

Tapahtuman kautta tutkittiin Tehtaanmäen koulun tulevaisuuden käyttöä kaksipäiväisillä innovaatiopäivillä. Päiville kutsuttiin muotoilun ja arkkitehtuurin ammattilaisia miettimään, miten kulttuurisesti arvokas Alvar Aalto -kohde voitaisiin pitää käytössä. Tapahtuma oli osa Helsinki Design Weekin ohjelmistoa. Ideoin ohjelmistoa, tein tutkimussuunnitelman ja valmistelin materiaalit sekä koostin raportin kokonaisuudesta.

Lopputulokset: 1) Neljä kuvattua ideaa koulun tulevaisuuden käytöstä, analyysi alueen vahvuuksista Ammattilaisryhmän kokemus ja näkemys alueesta dokumentoituna. 2) Hahmotelmia kohderyhmistä, rahoitusmalleista ja toiminnan kriteereistä. Työryhmä: Anna Kokki, Paula Susitaival, Mari Savio / Suomen muotoilukasvatusseura ry SuoMu. Yhteistyössä: XAMK, Alvar Aalto Säätiö, Kouvolan kaupunki

FasilitointiHavainnointiKokeiluMuotoiluluotainTiimityöTyöpaja

Yhteistyössä

2021

Helsinki-Kouvola Crossover ammattilaispäivillä 2020 aloitettua Tehtaanmäen koulun tulevaisuuden käytön tutkimusta jatkettiin Tehdes-projektissa. Tehdes- tapahtumakokonaisuuden muodostivat verkkoseminaari, muotoilusuunnistus Tehtaanmäen oppilaille, lasten leirin pilotointi ja aikuisten innovaatiopäivät. Projektissa syvennyttiin arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen käytön mahdollisuuksiin alueen kehittämisen osana.

SuoMen muotoilukasvatusseura ry SuoMu oli mukana osatoteuttajana. SuoMussa olin mukana tuotannossa ja budetoinnissa, tein viestintää ja suunnittelun lasten leirin sisällöt yhdessä Mari Savion kanssa, jonka kanssa ohjasimme pilottileirin muotoilukasvatusosuudet. Työryhmä: Anna Kokki, Paula Susitaival, Mari Savio, Maria Mattsson / SuoMu. Yhteistyössä: XAMK, Koulutuskeskus Anjala, Kouvolan kaupunki, Arkkitehtuurikoulu Arkki. Kuva: Anna Kokki.

FasilitointiKonseptisuunnitteluMuotoilukasvatusOppimateriaalisuunnitteluTiimityöTyöpajaUser testingYhteiskehittäminen

Olen toiminut erilaisissa tehtävissä ja aktiivisena jäsenenä Suomen muotoilukasvatusseura ry SuoMussa pian kymmenen vuoden ajan. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä muotoiluoppimisen käyttöä ja tunnettuutta, kehittää menetelmiä ja oppimateriaaleja sekä muotoilukasvattajan työnkuvaa käytännön työkokemuksien kautta.

Olen toiminut: Ohjaajana ja kehittäjänä 2014-, SuoMun koordinaattorina 2019-2020, Design Learning -kurssin opettajana Aalto-yliopistossa 2019-2022. Projektien lisäksi olin vuonna 2019 kehittämässä SuoMun strategiaa ja osallistun yhdistyksessä hallitustyöhön, viestintään, tapahtumajärjestämiseen ja toiminnan kehittämiseen. Tehtäviäni ovat olleet esimerkiksi viestinnän suunnittelu & toteutus, ohjeistukset ja tuntisisältöjen suunnittelu, tuotanto- myynti- ja koordinaatiotyö, apurahojen hakeminen sekä tiimien kokoaminen ja johtaminen. SuoMussa olen osallistunut muun muassa seuraaviin projekteihin ja hankkeisiin: 1) HDW Lasten designviikko 2023 – yhdistyksen viestintä, ohjaus tapahtumassa. 2) PechaKucha -materiaali kouluille Helsingin kulttuurippolkuun yhteistyössä Helsinki Design Weekin kanssa – materiaalikehitys.3) Helsingin muodot -muotoilusuunnistus, Helsinki-päivän luova teko 2021. 4) SuoMun iltatee -tapahtumasarja – konseptin kehittäminen, tuotanto.5) Tehdes -kehitysprojekti yhteistyössä XAMKin ja Kouvolan kaupungin kanssa- sisältökehittäminen, ohjaus, viestintä. 6) Helsinki-Kouvola Crossover ammattilaispäivät Tehtaanmäen koululla yhteistyössä XAMKin ja Kouvolan kaupungin kanssa – muotoilututkimus, raportointi. + Erilaiset tapahtumat ja työpajat Suomessa ja ulkomailla, mm. Färsaarilla Nordic Housessa, Helsinki Design Weekin lasten designviikolla jne. Kuva: Northern Dimension Future Forum 2019

KirjoittaminenKonseptisuunnitteluMuotoilukasvatusTyöpajaYhteiskehittäminenYhteissuunnittelu

Yhteistyössä

.muotoilukasvatus.info

Työkalut ja menetelmät

Co-design
Haastattelu
Havainnointi
Kokeilu
Tiimityö
Työpaja
Yhteissuunnittelu
Opetus
Puutyöpaja
Konseptisuunnittelu
Käyttäjätutkimus
Verkkokysely
Yhteiskehittäminen
Benchmark
Muotoilukasvatus
Oppimateriaalisuunnittelu
User testing
Kirjoittaminen
Fasilitointi
Muotoiluluotain

Yhteistyössä

Lisää samankaltaisia profiileja

Irina Pått
Irina Pått
Visuaalinen taide
Ruusu Kangas
Ruusu Kangas
Sisustusarkkitehtuuri
Hanna Kölhi
Hanna Kölhi
Strateginen muotoilu
Siri Huovila
Siri Huovila
Sisustussuunnittelu