Iiris Peltonen

  • Visuaalinen taide
  • Kuvitus
  • Graafinen suunnittelu

Iridium Art

  • Kokenut

Olen kuopiolainen eläinrakas muotoilija, joka alkoi varovaisesti kutsua itseään taiteilijaksi vasta vuonna 2023. Muotoilijan tutkinnon lisäksi olen suorittanut media-alan koulutuksen. Nykyään toimin yrittäjänä taidetta ja taidetuotteita toteuttaen yrityksessäni Iridium Art, jonka ajatuksena on luoda luontoaiheisten taideteosten pohjalta syntyvien tuotteiden avulla elämästä ja arjesta hippusellisen verran kauniimpaa ja taianomaisempaa.
Aiemmin olen toiminut sekä freelancerina, että mainostoimiston alaisuudessa visuaalisena suunnittelijana. Koin kuitenkin olevani ehkä liiankin luova markkinoinnin tehtäviin. Omien tuotteiden lisäksi tarjoan kuvituksen ja visuaalisen suunnittelun palveluita. Taiteellista tyyliäni kuvaisin karun kauniiksi, luontoaiheiseksi symbolismiksi.
Vastuullisuus, mielenterveys ja ympäristöarvot ovat minulle tärkeitä, joten erityisen mielelläni teen yhteistyötä saman arvomaailman jakavien kanssa. Olen avoin monenlaiselle yhteistyölle ja innostun herkästi, joten olethan rohkeasti yhteydessä villienkin ehdotusten suhteen!

Työhistoria

Työkokemus

Iridium Art

Yrittäjä

2024 – nykyhetki

Freelancer

Visuaalinen suunnittelija

2020 – 2024

Taustamarkkinat BGMT

Visuaalinen suunnittelija

2017 – 2020

Koulutushistoria

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu

Muotoilija

2007 – 2011

Ingmanedu

Media-assistentti

2016 – 2017

Lisää samankaltaisia profiileja

Matti Pärssinen
Matti Pärssinen
Arkkitehtuuri
Hanne Juola
Hanne Juola
Sisustusarkkitehtuuri
Hanna Puolakka
Hanna Puolakka
Sisustusarkkitehtuuri
Susanna Uusitalo
Susanna Uusitalo
Sisustusarkkitehtuuri
Wilma Leivo
Wilma Leivo
Palvelumuotoilu