Sini Kuusisto

  • Sisustusarkkitehtuuri
  • Kalustesuunnittelu
  • Sisustussuunnittelu
  • Palvelumuotoilu
  • Muotoilija
  • Uusimaa

Agile Work Oy

Jokaisen tilan tulisi herättää positiivisia tunteita ja inspiraatiota käyttäjilleen.

Uskon, että yhteistyö on avain minkä tahansa projektin täyden potentiaalin saavuttamiseen – arvostan asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja hyödynnän prosessissa osallistavia menetelmiä.

Suunnittelua ohjaavina tekijöinä minua kiinnostaa kestävät ratkaisut sekä inklusiivisuus ja tasa-arvon toteutuminen. Toimin nykyisessä työssäni vastuullisten suunnittelumenetelmien vastaavana.

Kokemus: yli 20 projektia, pääosin suuria ja keskikokoisia hankkeita (500-6000m2).

Työhistoria

Työkokemus

Päivitetty 9/2023

Agile Work Oy

Interior Architect & Partner Relationships

2020 – nykyhetki

Koulutushistoria

Lahden Ammattikorkeakoulu, Muotoiluinstituutti

Sisustusarkkitehti ja kalustemuotoilija

2017 – 2021

OCAD University

Exchange Program, Environmental Design

Työnäytteet

Sisustusarkkitehtuuri

2023

Sisustuskonsepti ja markkinointimateriaali vuokrauksen tueksi

Agile Work vastasi Areimin kiinteistön Vallila Cornerin työympäristö- ja palvelukonseptin uudistuksesta. Vallila Cornerille kehitettiin sisustuskonsepti, yhteinen showroom sekä monipuolista materiaalia kiinteistön vuokrauksen tueksi. Lisäksi luodun sisustuskonseptin pohjalta tehtiin sisustussuunnittelua ja konsultointia vuokralaismuutoksissa sekä toteutettiin tauko- ja käytävätilojen uudistus.Työ aloitettu alkuvuodesta 2022 ja jatkuu edelleen.

Adobe InDesign

Sisustusarkkitehtuuri

2022

Työkulttuurin ja fyysisen ympäristön samanaikainen muutos

Hanke alkoi määritysvaiheella, jossa selvitettiin nykytila ja tarpeet. Itse muutosprojekti koostui useista osahankkeista, sillä uusien työtapojen ja tilamuutoksen lisäksi otettava huomioon uudet tietotekniikka-, AV- ja hybridityöratkaisut. Koska työskentelytavoissa sekä työtiloissa oli odotettavissa merkittäviä muutoksia, koko hankkeen aikana hyödynnettiin osallistavaa suunnitteluprosessia. Suunnittelun tukena hyödynnettiin Howspacen digitaalista alustaa ketterämmän vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi.Lopputuloksena lähes koko toimisto on joustavaa tilaa kaikkien käyttöön, ja työntekijät voivat valita itselleen sopivimman työtilan. Työpisteitä ja kokoushuoneita voi varata varausjärjestelmän kautta, ja tiloissa on antureita, jotka seuraavat tilan käyttöä reaaliaikaisesti. Uudistetut tilat otettiin suurimmilta osin käyttöön vuoden 2021 lopulla. Tämän suuren projektin viimeiset tilat valmistuvat kesällä 2022.Airbusin työntekijöiden ensireaktio on ollut innostunut, erityisesti tiimit ja käyttäjät ovat arvostaneet suuresti iloisia värimaailmoja, tilateemoja ja lisääntynyttä joustavuutta.

Adobe IllustratorAdobe PhotoshopArchiCADAutoCad

Työkalut ja menetelmät

Adobe InDesign
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
ArchiCAD
AutoCad

Lisää samankaltaisia profiileja

Hanne Palomäki
Hanne Palomäki
Tekstiilisuunnittelu
Ulla Lapiolahti
Ulla Lapiolahti
Tekstiilitaide
Anni Pitkäjärvi
Anni Pitkäjärvi
Kalustesuunnittelu
Ulla Sinkkonen
Ulla Sinkkonen
Tekstiilitaide