Dream Design Community

Ornamo

Zoom

Ornamo Afterwork @Zoom Thur 8th June

Muotoilualan moninaisuus ja laajan osaamisen vaatimus haastavat nykymuotoilijoita. Minkälaisia näkemyksiä omasta osaamisesta ja sen kehittämisestä tai esilletuomisesta muotoilijoilla on herännyt? Mikä on muotoilun asema ja arvostus nykyorganisaatioissa, joissa muotoilua hyödynnetään enemmän kuin koskaan.

Toteutimme tutkimustoimisto Vastakaiun kanssa alkuvuodesta kyselyn nykymuotoilun monipuolisella kentällä työskenteleville muotoilijoille. Vastauksia saimme peräti 240, ja nyt on aika tarkastella tuloksia! 

Tervetuloa Ornamo afterworkiin 8.6. kuulemaan, mikä muotoilijoita sytyttää, mitkä ovat muotoilutyön suurimmat haasteet ja miten yhteisöllisyyden kaipuuta voisi konkreettisesti toteuttaa?  

Tässä webinaarissa julkistamme kyselyn tulokset! 

Tulokset esittelevät Vastakaiun strateginen tutkimuskonsultti Panu Erola. Tilaisuudessa on mahdollisuus vapaalle keskustelulle ja vuorovaikutukselle.  

Tilaisuus on avoin kaikille muotoilun ammattilaisille ja muotoilusta kiinnostuneille. Osallistuminen vaatii rekisteröitymisen ennakkoon. Tilaisuus järjestetään englanniksi.

Lämpimästi tervetuloa linjoille!