Folkkia ja villaa

Kässäpuoti

Jumesniemi

Folkkia ja villaa! -tapahtuma Hämeenkyrössä mukana vaikuttajamedia Suomalainen villa

Folkkia ja villaa

Folkkia ja villaa on neuletapahtuma, jonka järjestää Lankakauppa Kässäpuoti.

Tapahtuman tarkoituksena on kokoontua yhteen kesän ollessa kauneimmillaan. Neulomaan, viettämään aikaa yhdessä, ostoksille ja tietysti nauttimaan hyvästä musiikista.

Folkkia ja villaa järjestetään Hämeenkyrön Jumesniemen kylällä, Jumesniemen perinteikkäällä kyläsalilla ja sen pihapiirissä 29.7.2023 klo 11-18.

Mukana on kymmenen upeaa lankakauppaa Suomen eri kolkista!

Musiikkia

Folkissa ja villassa musiikilla on tärkeä rooli! Olemme valtavan kiitollisia kaikille mukana oleville muusikoille, jotka ovat osaltaan luomassa tunnelmaa. Mikäli haluat mukaan soittamaan, ota meihin yhteyttä.

Työpajoja

Folkissa ja villassa pääset osallistumaan upeisiin käsityöpajoihin! Osaan työpajoista ilmoittaudutaan etukäteen, osaan voit hypätä mukaan tapahtuman aikana! Ennakkoilmoittautumista vaativat työpajat tulevat myyntiin kesäkuun alussa Lankakauppa Kässäpuodin verkkokauppaan.

Neulenäyttelyitä

Inspiroidu upeista neuleista! Tapahtumassa on esillä rakastettujen neulesuunnittelijoiden neuleita.

Neulekirkko

Folkkia ja villaa! järjestetään Jumesniemen k,yläsalin pihapiirissä, jossa sijaitsee myös Jumesniemen vanha, kulttuurihistoriallisesti arvokas kirkko-koulurakennus. Ainutlaatuisessa pienessä kirkossa järjestetään neulekirkko tapahtuman aikana.