Hotellien käyttäjäkokemus, hyvinvointi ja teknologia

Mannerheimintie 4, 2 krs, 00100 Helsinki

Miten erottautua hotelli- ja majoitusalalla, ja samalla seurata vastuullisen kuluttamisen periaatteita? Miten teknologialla voidaan rakentaa hyvinvointia?

Matkailulta odotetaan nyt elämyksiä ja hyvinvointia. Niin turistit kuin kotimaanmatkaajatkin etsivät Suomesta raikkautta, hiljaisuutta, sekä yhteyttä luontoon. Toivotamme kaikki hotelli- ja majoitusalan ammattilaiset kuuntelemaan biofiilisen asiakaskokemuksen asiantuntijoita Naavan Showroomille 6.9.2023 klo 8.30-10!

Hotelli- ja majoitusyritykset erottautuvat nyt holistisilla käyttäjäkokemuksilla. Hotellissa yöpyminen ja hotellissa vietetty aika on panostus omasta ajasta, josta toivotaan saavutettavan hyvinvointia, ei vain loman tai työmatkan ajaksi, vaan parhaimmillaan pysyviä elämänmuutoksia ja mahdollisuuksia jatkaa saavutettua hyvinvointia myös kotioloissa. Poikkeusajat kasvattivat kotimaan matkailun ja staycationeiden suosiota, ja ihmiset haluavat kokea elämyksiä myös hotellimajoituksissa.

Käyttäytymistieteisiin, hyvinvointiteknologiaan ja luonnontieteisiin perustuvat tutkimukset tuottavat tilakokemuksesta koko ajan uutta tietoa myös hotelliyöpymistä ajatellen.

Liity kanssamme kuulemaan uusimpia tutkimustuloksia hyvinvointia tarjoavasta hotellikokemuksesta sekä hyvinvointiteknologian osuudesta myös vastuullisen hotellikokemuksen toteuttamiseen, ja keskustelemaan miten tätä suomalaista luksusta voidaan tuoda hotellivieraiden asiakaskokemukseen yhdessä Naavan, BE WTR:n, sekä sisustusarkkitehti Anna Tiulan  kanssa.