Heikki Herranen

  • Teollinen muotoilu

Pistejaviiva design studio

Työskentelen rationaalisen mielikuvituksellisuuden ja loogisen funktionalisuuden välisen muotoilun geometrian parissa syventyen luovaan muotoiluprosessiin. Toimin Pistejaviiva design studion kautta havainnollistaakseni ymmärryksen, inspiraation ja ideoiden potentiaalin luoda muotoilun mahdollisuuksia.

Pistejaviiva on Pohjoismainen muotoilustudio, joka palvelee asiakkaita ja toimii yhteistyökumppaneiden kanssa kalustesuunnittelun, tuotemuotoilun, konseptisuunnittelun, animaation ja kirjasinsuunnittelun projekteissa. Studion toiminta pohjautuu kvalitatiiviseen ymmärrykseen, josta sorvaamalla tehdään funktionaalista ja kestävää suunnittelua.

Työhistoria

Työkokemus

Koulutushistoria

Työnäytteet

Teollinen muotoilu

2021

Luonnoksia Grand Tourer urheiluauto-typologian ulkomuodosta ja muotokielestä.

Luonnoksia Grand Tourer urheiluauto-typologian ulkomuodosta ja muotokielestä. Ajattoman moderni yhdistelmä dynaamisen pitkänomaisia pintoja sekä esteettisen jatkuvia kaarevuuksia hienoisten perinteistä viestivien yksityiskohtien täydentämänä. Luonnokset Heikki Herranen, Pistejaviiva.

Teollinen muotoilu

2017

Casattava on käyttäjänsä kasvuun mukautuva koivuvanerinen työpöytä.

Casattava on käyttäjänsä kasvuun mukautuva koivuvanerinen työpöytä. Pöytä on toteutettu 100% koivuvanerista mahdollistaen tehokkaan valmistettavuuden standardimateriaalia käyttäen, yksinkertaisen kasauksen flatpack-periaatetta ja -liitosjärjestelmää noudattaen, ja ylimääräisten työkalujen sekä -vaiheiden välttämisen pöydän seuratessa liikkuvan elämäntyylin eri vaiheita. Casattava on helppo personoida ja organisoida älykkäästi toteutettujen toiminnallisuuksien avulla, ja tukee aidosti käyttäjien jokapäiväisiä askareita. Casattava on palkittu BigSEE Wood Design Award 2020 ja Red Dot Design Award 2019 tunnustuksilla sekä valittu finalistien joukkoon FSC Design Award 2017 -suunnittelukilpailussa. Tuotteen muotoilu Heikki Herranen, Pistejaviiva; ja Matteo Zaghi, Design ProDe. Tuotteen valmistus Studio Arredi S.r.l.

Yhteistyössä

https://designprode.eu/

https://www.studioarredi.it/homepage

Yhteistyössä

https://designprode.eu/
https://www.studioarredi.it/homepage

Lisää samankaltaisia profiileja