Olivia Leino

  • Graafinen suunnittelu
  • Kuvitus
  • Pakkausmuotoilu
  • Taiteilija
  • Muotoilija
  • Uusimaa

Graafinen suunnittelija ja kuvittaja

Freelancer

  • Kokenut

Graafikkona olen erikoistunut kuvitukseen, visuaaliseen identiteettiin sekä käyttäjäystävälliseen suunnitteluun. Laaja-alainen osaamiseni kattaa esimerkiksi printit, esite/kirjataitot, pakkaukset, mainokset, ikonit ja paljon muuta. Aikaisempaa työkokemusta asiakkaiden kanssa minulla on niin mainostoimistosta kuin freelancerina. Olen luova tekijä, joka uskaltaa ajatella rohkeasti ja innovatiivisesti, tarjoten uudenlaisia näkökulmia.

Kuvituksissani yhdistän ainutlaatuisen kuvakerronnan sekä selkeän visuaalisen ilmaisunvoiman. Oli kyseessä sitten lastenkirja, mainoskampanja tai julkaisu, pyrin aina välittämään tarinan voimakkaan ja mieleenjäävän visuaalisen kerronnan kautta. Kuvitukseni tyyli on monipuolinen mutta herkkä, sekä pystyn sopeutumaan erilaisiin tyylilajeihin. Tärkeintä minulle on työn sisällön välittäminen kuvan keinoin.

Freelancerina yhdistän nämä vahvuuteni luovaksi kokonaisuudeksi. Tarjoan asiakkaille ammattitaitoista graafista suunnittelua, inspiroivaa kuvitusta ja paljon käyttövalmiita (myös villejä) ideoita. Olen valmis tarttumaan haasteisiin, työskentelemään tiiviissä yhteistyössä ja tuottamaan tuloksia, jotka ylittävät odotukset.

Jos haluat herättää visuaalisen tarinankerrontasi eloon, ota yhteyttä. Odotan innolla mahdollisuutta tehdä yhteistyötä kanssasi ja tuoda visiosi elämään ainutlaatuisella luovuudella!

Työhistoria

Työkokemus

Avidly

Graafinen suunnittelija

2022 – 2023

Avidly

Design Trainee

2021 – 2022

LAB Ammattikorkeakoulu

Graafinen suunnittelija

2020 – 2021

Freelancer

Graphic Designer

2019 – nykyhetki

Koulutushistoria

Muotoiluinstituutti

Muotoilija (AMK)

2018 – 2022

Työnäytteet

2023

2023

Yhteistyössä

2023

2023

2023

2023

2023

2023

2023

2023

2023

2023

Yhteistyössä

Lisää samankaltaisia profiileja

Tanja Ahjopalo
Tanja Ahjopalo
Korumuotoilu
Pasi Jaakonaho
Pasi Jaakonaho
Taidekäsityö
Sofie Hägerström
Sofie Hägerström
Arkkitehtuuri
Anna Kokki
Anna Kokki
Strateginen muotoilu
Vuokko Takala-Schreib
Vuokko Takala-Schreib
Teollinen muotoilu