Kaisla Kujanpää

  • Visuaalinen taide
  • Graafinen suunnittelu
  • Teollinen muotoilu
  • Kuvitus
  • Muotoilija
  • Taiteilija
  • Uusimaa
  • Vasta-alkaja

Työskentelen kuosien, kuvitusten ja kuvateiteen parissa. Minua kiehtovat uudet menetelmät ja käsillä tekeminen. Inspiroidun ympäristöstäni ja etsin katseellani kauniita yksityiskohtia ympäriltäni. Värit ja iloiset muodot kiinnittävät huomioni. Haluan onnistua tuomaan töilläni iloa ja väriä arkeen.

Työhistoria

Avaa CV

Työkokemus

Päivitetty 7/2023

Kaisla Kujanpää

Freelancer

2020 – nykyhetki

Koulutushistoria

Päivitetty 7/2023

Lahden Muotoiluinstituutti

Teollinen muotoilu (BA)

2018 – 2022

Äänekosken lukio

Ylioppilas

2015 – 2018

Työnäytteet

2023

Suunnittelin Leader Viisarin markkinointiin printin, jossa esitellään Leader Viisarin Keski-Suomessa tukemia kohteita. Printin on tarkoitus tuoda esiin Leader Viisarin monipuolista toimintaa. Printistä tehtiin myös jatkuva kuosi.

2023

70-vuotis juhlakuosi

Suunnittelin Kangasniemen Kunnallislehdelle kuosin heidän 70-vuotisjuhliensa kunniaksi. Kuosista voi löytää Kangasniemen tunnistettavia elementtejä ja paikkoja. Lisäksi kuosissa on tunnettuja kangasniemeläisiä, joita toimittajat haastattelevat ja kuvaavat. Kuosista on tehty erilaisia tuotteita sekä kangasta.

2022

Jatkuvan kuosin suunnittelu Äänekosken kaupungille

Suunnittelin opinnäytetyönäni kuosin Äänekosken kaupungin brändin tukemiseksi. Kuosissa halusin tuoda esiin Äänekosken kaunista luontoa ja vanhoja rakennuksia. Ideana oli myös sisällyttää kuosiin paljon pieniä yksityiskohtia, joita katsoja voi katseellaan etsiä ja löytää.

2020

Suunnittelin POKElle jatkuvan kuosin, jonka osia on käytetty erilaisissa markkinointituotteissa. Kuosissa on elementtejä POKEn jokaisesta nuorille suunnatusta opiskelualasta.

2020

Suunnittelin ja piirsin POKElle kuvitukset jokaisesta nuorille suunnatusta 16:sta opiskelualasta. Kuvitukset julkaistiin sosiaalisessa mediassa osana digimarkkinointikampanjaa, lisäksi niitä on käytetty mm. esitteissä.

2020

Finlayson x Felissimo 200 -suunnittelukilpailu

Kuosi tekee tienvarsilla ohikiitävät kauniit niittykukat näkyviksi. Suunnittelin Ohikiitävät-kuosin Finlayson x Felissimo 200 -suunnittelukilpailuun. Kuosini valittiin Finlaysonin suunnittelutiimin suosikiksi ja se otettiin tuotantoon keväällä 2022.

Lisää samankaltaisia profiileja

Elli Maanpää
Elli Maanpää
Visuaalinen taide
Jenni Inciarte Villaverde
Jenni Inciarte Villaverde
Sisustusarkkitehtuuri
Sanna Oksanen
Sanna Oksanen
Sisustusarkkitehtuuri
Leena Juvonen
Leena Juvonen
Keramiikkataide
Pasi Jaakonaho
Pasi Jaakonaho
Taidekäsityö
Jenni Rissanen
Jenni Rissanen
Palvelumuotoilu