Maija Marvaila

  • Sisustusarkkitehtuuri
  • Sisustussuunnittelu
  • Valaistussuunnittelu
  • Muotoilija
  • Päijät-Häme

Yrittäjä

Studio Kapanala

  • Kokenut

Studio Kapanala on vuonna 2013 perustettu luova ja käytännönläheinen suunnittelutoimisto.

Palvelutarjontamme on monipuolinen ja räätälöimme suunnitteluprojektit vastaamaan aina asiakkaan tarpeeseen, olipa kyseessä sitten kevyempi tilakonsultointi tai kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma.

Suunnittelutyömme lähtökohdat ovat käyttäjälähtöisyys, laatu ja estetiikka. Mielestämme ajaton suunnittelu ja laadukkaat materiaalit mahdollistavat työssämme kestävän kehityksen tukemisen. Uskomme, että parhaaseen lopputulokseen pääsemme asiakkaiden kanssa, jotka jakavat kanssamme samat arvot.

Suunnitteluprosessimme perustuu syvälliseen ymmärrykseen loppukäyttäjän ja tilan vaatimista tarpeista. Tämän tiedon perusteella suunnittelemme asiakkaallemme ympäristön, joka on toimiva, kaunis ja kestää aikaa. Asiakkaan taustatarinan ja häntä puhuttelevan estetiikan lisäksi huomioimme myös tilan arkkitehtoniset ominaisuudet.

Käytössämme ovat ajantasaiset sekä monipuoliset suunnitteluohjelmistot. Archicad-suunnitteluohjelmalla saamme luotua kolmiulotteisen BIM-tietomallin. Rakennuksen tai tilan 3D-malli saadaan kaikkien osapuolten ulottuville, mikä varmistaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisen. Tietomallia voidaan hyödyntää luonnostelu- ja ideointivaiheessa sekä pidemmälle vietynä suunnitteluratkaisujen ja lopputuloksen kuvaamisessa. Parhaimmillaan malli edistää vuorovaikutusta hankkeen eri sidosryhmien välillä.

Ystävällisesti,

Maija Marvaila

Työhistoria

Työkokemus

Studio Kapanala

Perustaja, sisustusarkkitehti

2013 – nykyhetki

Koulutushistoria

Lahden Muotoiluinstituutti

2009 – 2013

Lisää samankaltaisia profiileja

Siri Huovila
Siri Huovila
Sisustussuunnittelu
Natali Epstein
Natali Epstein
Sisustusarkkitehtuuri
Vuokko Takala-Schreib
Vuokko Takala-Schreib
Teollinen muotoilu
Timo Ahtiainen
Timo Ahtiainen
Teollinen muotoilu
Elisa Penttilä
Elisa Penttilä
Tekstiilisuunnittelu