Natali Epstein

  • Sisustusarkkitehtuuri
  • Arkkitehtuuri
  • Sisustussuunnittelu
  • Muotoilija
  • Uusimaa

Epstei.N

  • Kokenut

Olen sisustusarkkitehti, jonka taustalla on arkkitehtuurin maisterin tutkinto. Olen viimeiset 7 vuotta johtanut omaa design-studiota ulkomailla, mutta nyt ”Epstei.N” aloittaa uuden luvun Suomessa, tuoden mukanaan kotien ja liiketilojen kauneuden ja käytännöllisyyden yhdistämisen taidon. Työni on saanut tunnustusta alan arvostetuissa julkaisuissa kuten Archellossa, Interior Designissa, Design Matessa ja Elle Decorationissa.

Olen palkittu MajorDom-lehden sisustussuunnittelukilpailun voittaja projektillani ”SHAFA – uusi showroom” ja lisäksi olen usein yltänyt kansainvälisen PINWIN-suunnittelu- ja arkkitehtuurikilpailun finalistien joukkoon. Erikoisalaani ovat asuin- ja julkisten tilojen sisätilojen suunnittelu, missä hyödynnän uusimpia arkkitehtuuriohjelmistoja. Nämä mahdollistavat sekä tarkan teknisen dokumentaation luomisen että virtuaalisen 3D-kierroksen tulevasta sisustuksesta jo suunnitteluvaiheessa.

Minulle jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja sen tulee kuvastaa asiakkaan persoonallisuutta, arvoja ja elämäntapaa. Suunnittelutyössäni korostuu kokonaisvaltainen lähestymistapa, jossa jokainen yksityiskohta heijastaa asukkaiden elämäntyyliä ja tuo tilaan halutun tunnelman.

Uskon, että toiminnallisuus ja ergonomia ovat suunnittelun kulmakiviä. Kauneus ilman käytettävyyttä on hyödytöntä. Tämän vuoksi panostan vahvasti tilojen käytännöllisyyteen ja mukavuuteen, johtaen projektin aina alusta loppuun saakka henkilökohtaisesti. Tiivis vuorovaikutus asiakkaiden kanssa koko prosessin ajan varmistaa, että lopputulos ei ainoastaan vastaa, vaan ylittää odotuksenne ja unelmanne.

Tervetuloa luomaan kanssani tiloja, joissa kauneus ja käytännöllisyys kohtaavat – suunnitellaan yhdessä koti tai työtila, jossa viihdytään ja eletään täysillä.

Ota yhteyttä

<a href="mailto:studio.epstein@gmail.com
studio.epstein@gmail.com<br>https://epstein.studio/

+358401570333

Työhistoria

Työkokemus

Koulutushistoria

Lisää samankaltaisia profiileja