Riia Rauhala

  • Sisustusarkkitehtuuri
  • Arkkitehtuuri
  • Valaistussuunnittelu
  • Sisustussuunnittelu
  • Satakunta

Yrittäjä

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala

  • Kokenut

Liikun paljon luonnossa ja rauhoitun parhaiten ulkoillen perheeni sekä koiriemme kanssa. Muutimme maalle noin kuusi vuotta sitten päästäksemme lähelle luontoa. Nyt pääsen metsään suoraan kotiovelta. Parhaimmat sisustusideani kumpuavatkin usein juuri luonnosta, pyrin luomaan sisustuksella harmonista ja ajatonta tunnelmaa.

Perheeseeni kuuluvat rakastava aviomies Janne, RMB Rock My Business Oy:n perustaja, tanssia ja teatteria harrastava tyttäremme Rianne ja taidekoulua intohimoisesti käyvä sekä ratsastuksesta nauttiva Frida, hassun hauskat espanjanvesikoiramme Ressu ja Mimmi, kanimme Karvapallo ja Ruusu sekä syyrialainen hamsteri Höpö.

Nykyinen kotimme on ensimmäinen omakotitalomme ja remontoimme sitä huolella sekä rakkaudella. Toivon, että kotimme on aikanaan mummila ja pappala, joten maltamme remontoida sitä ajan kanssa, huone kerrallaan. Minä suunnittelen ja asiakkaidenkin projekteissa käyttämäni tutut eri alojen ammattilaiset hoitavat toteutuksen. Olen myös erittäin innoissani isosta pihasta ja sen suunnittelusta, pidämme mieheni kanssa puutarhassa puuhailusta.

Alalla olen ollut jo kauan, mutta oman yrityksen perustaminen (2010) oli suuri toteutunut haaveeni. Se antoi minulle vapaat kädet tehdä rakastamaani työtä ja suunnitella itse omat aikatauluni. Mukaan on mahtunut upeita kohteita ja ihania ihmisiä. Uusia asiakkaita tulee säännöllisesti, mutta on myös ihanaa, että vuosien saatossa minulle on muodostunut vakioasiakkaita, joiden elämänmuutoksissa ja uusissa suunnitelmissa saan olla mukana. Olen tehnyt myös paljon erilaisia tv-projekteja sekä messukohteita, joissa on toteutettu näyttäviä kokonaisuuksia.

Huomioin toimeksiantajan toivomukset ja arvomaailman. Tarjoan rohkeasti omia ideoitani niin visuaalisissa kuin teknisissäkin ratkaisuissa ja luon hyvinvointia sekä terveyttä edistäviä ja tukevia tiloja. Tarkat ja visuaalisesti näyttävät suunnitelmat ovat tärkeä osa työtäni ja tapa viestiä asiakkaan kanssa. Toteutan suunnitteluprojektini Archicad-piirustusohjelmalla. Suunnitelmani sisältävät myös 3D-kuvat suunniteltavista kohteista.

Työhistoria

Avaa CV

Työkokemus

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala

sisustusarkkitehti SIO, sisustussuunnittelija SI

2010 – nykyhetki

RMB Rock My Business Oy

Yrittäjä, osa-omistaja

2013 – nykyhetki

AJK-Jatkokoulutus Oy

Pääkouluttaja, sisustussuunnittelijan koulutus

2023 – nykyhetki

Koulutushistoria

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu – Aalto-yliopisto

Taiteen maisteri (TaM) Creative Business Management -koulutusohjelma

2010 – 2015

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Muotoilija (amk) Sisustusarkkitehtuuri ja kalustesuunnittelu

2003 – 2007

Lisää samankaltaisia profiileja

Vuokko Takala-Schreib
Vuokko Takala-Schreib
Teollinen muotoilu
Juho Kastemaa
Juho Kastemaa
Keramiikka
Marjut Nousiainen
Marjut Nousiainen
Sisustusarkkitehtuuri
Irma Annanpalo-Tuisku
Irma Annanpalo-Tuisku
Taidekäsityö
Miia Liesegang
Miia Liesegang
Julkinen taide